Stoiximan Super League

Χωρίς Πάρντο στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός

Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού σε ένα ακόμη ματς ο Φελίπε Πάρντο. Δεν συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Μπέντο για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Κολομβιανός. Η αποστολή και τα πλάνα του Πορτογάλου.

Ο Φελίπε Πάρντο φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από τον Πάουλο Μπέντο. Κι αν στο Europa League είναι εκτός πλάνων επειδή δεν έχει καν δηλωθεί στη λίστα της UEFA, δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός για τις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά ο Πορτογάλος προπονητής επέλεξε να τον αφήσει εκτός αποστολής για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Πέραν αυτού, εκτός έμειναν οι Σιόβας, Ελαμπντελαουί (που είναι ακόμη ανέτοιμοι), ο τραυματίας Ρέτσος, οι Μπουχαλάκης, Ζντιέλαρ, Μανιάτης και υπόλοιποι νεαροί της ομάδας.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού, όπως ανέφερε στο ρεπορτάζ του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, πιθανότατα θα είναι η εξής: Καπίνο, Φιγκέιρας, Ντε λα Μπέγια, Ντα Κόστα, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο ή Μάρτινς, Μάριν, Φορτούνης, Ελιουνούσι ή Σεμπά και Ιντέγε. Την αποστολή πέρα από τους προαναφερθέντες θα πλαισιώνουν οι Λεάλι, Βιάνα, Ρομαό, Τσόρι και Καρντόσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x