Stoiximan Super League

Παρελθόν ο Ανάκογλου από την ΑΕΚ, ακολουθεί ο Ζόριτς

Σε φιλικό διαζύγιο οδηγήθηκαν ΑΕΚ και Δημήτρης Ανάκογλου, με τον 24χρονο μέσο να λύνει τη συνεργασία του με την ομάδα. Συζητήσεις για να αποδεσμευτεί και ο Ντάρκο Ζόριτς.

Ο Δημήτρης Ανάκογλου έλυσε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ. Ο 24χρονος μέσος ήταν εκτός βασικών πλάνων του Τιμούρ Κετσπάγια κι έτσι μετά από 44 εμφανίσεις και 5 γκολ με τη φανέλα της, αποφασίστηκε να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Ο Ανάκογλου είχε αποκτηθεί από την «Ένωση» τον Ιανουάριο του 2013, γνώρισε μαζί της τον υποβιβασμό και τις διαδοχικές ανόδους, ενώ φέτος έπαιξε στο δεύτερο μισό της περιόδου στη Βέροια.

Πέραν του Ανάκογλου, αναμένεται να λυθεί προσεχώς και το συμβόλαιο του Ντάρκο Ζόριτς, προκειμένου να ελευθερωθεί μια θέση ξένου, η οποία προορίζεται για τον Αλγερινό στόπερ Χισάμ Μπελκαρουί.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ανάκογλου και τον ευχαριστεί θερμά για τα τρία χρόνια της προσφοράς του στην ομάδα.

Από την πλευρά του ο πρώην αρχηγός της ΑΕΚ δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα και τους φιλάθλους της με τους οποίους δέθηκα στα δύσκολα χρόνια, που περάσαμε μαζί, μέχρι την επιστροφή της ομάδας στη Super League».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x