Stoiximan Super League

Παρελθόν τρεις από τον Ατρόμητο

Ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές αναμένεται να αποχωρήσουν από το Ατρόμητο το φετινό καλοκαίρι. Ο λόγος για τους Κοντοέ, Γκορμπούνοφ και Παντελιάδη.

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από το ρόστερ του Ατρομήτου. Μετά τους Εντουάρντο Μπρίτο, Άντονι Λε Ταλέκ αλλά και τον Νίκο Λαζαρίδη ο οποίος θα συνεχίσει στους Περιστεριώτες από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν το ερχόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με το atromitistas.gr, οι Αντρέι Γκορμπούνοφ, Γιάννης Κοντοές και Θανάσης Παντελιάδης,

Τα συμβόλαια των τριών ποδοσφαιριστών εκπνέουν τον επόμενο Ιούλιο και δεν φαίνεται υπάρχει πρόθεση να τους γίνει κάποια πρόταση επέκτασης.

Ο Λευκορώσος τερματοφύλακας, βρίσκεται στο σύλλογο του Περιστερίου από το 2014, μετρώντας 86 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Παρόμοια διάρκειας είναι και η παρουσία του Κοντοέ, με τον Έλληνα δεξιό μπακ ωστόσο να μετρά 65 συμμετοχές.

Τέλος, ο Παντελιάδης αγωνιζόταν ως δανεικός από την Ομόνοια και η απόφαση της διοίκησης είναι να επιστρέψει στην κυπριακή ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x