Ελλάδα

Παρέμβαση Αρείου Πάγου για τις καταγγελίες περί χρηματισμών στην ΕΠΟ!

Ο νέος επικεφαλής της δικαιοσύνης σε αθλητικά θέματα, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, έδωσε εντολή να ερευνηθούν οι καταγγελίες για χρηματισμούς στην ΕΠΟ!

Με την ανάληψη των καθηκόντων του ο νέος επικεφαλής της δικαιοσύνης σε αθλητικά θέματα Χαράλαμπος Βουρλιώτης, έδωσε εντολή να ερευνηθούν οι καταγγελίες για χρηματισμούς στην ΕΠΟ!

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», ο κ. Βουρλιώτης επικοινώνησε με την Εισαγγελία Χανίων ώστε να μπουν στο δικαστικό μικροσκόπιο οι δηλώσεις που έκανε στον ΣΠΟΡ FM ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Βούρβαχης, ο οποίος κατήγγειλε πως ο λυράρης Μανώλης Κονταρός μοίρασε 784.000 ευρώ για να εξαγοράσει ψήφους στις εκλογές της ΕΠΣ Χανίων!

Ο άνθρωπος που ανέλαβε την κορυφή της δικαιοσύνης στα αθλητικά ζητήματα είναι ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου που υπογράφει το παραπεμπτικό πόρισμα για τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση.

Ο Χαράλαμπος Βουρλιώτης πριν γίνει ο νεότερος αντεισαγγελέας στην ιστορία του Αρείου Πάγου, είχε υπηρετήσει ως προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ των υποθέσεων που είχε χειριστεί παλιότερα ήταν οι παράνομες πανεπιστημιακές μεταγραφές και η προστασία που πουλούσαν αστυνομικοί από τμήμα της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Βουρλιώτης υπήρξε καθηγητής στη Σχολή Δικαστών και μέλος πολλών νομοπαρασκευαστικών επιτροπών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x