Παρέμβαση Αρείου Πάγου για τις καταγγελίες περί χρηματισμών στην ΕΠΟ!

Με την ανάληψη των καθηκόντων του ο νέος επικεφαλής της δικαιοσύνης σε αθλητικά θέματα Χαράλαμπος Βουρλιώτης, έδωσε εντολή να ερευνηθούν οι καταγγελίες για χρηματισμούς στην ΕΠΟ!

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», ο κ. Βουρλιώτης επικοινώνησε με την Εισαγγελία Χανίων ώστε να μπουν στο δικαστικό μικροσκόπιο οι δηλώσεις που έκανε στον ΣΠΟΡ FM ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Βούρβαχης, ο οποίος κατήγγειλε πως ο λυράρης Μανώλης Κονταρός μοίρασε 784.000 ευρώ για να εξαγοράσει ψήφους στις εκλογές της ΕΠΣ Χανίων!

Ο άνθρωπος που ανέλαβε την κορυφή της δικαιοσύνης στα αθλητικά ζητήματα είναι ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου που υπογράφει το παραπεμπτικό πόρισμα για τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση.

Ο Χαράλαμπος Βουρλιώτης πριν γίνει ο νεότερος αντεισαγγελέας στην ιστορία του Αρείου Πάγου, είχε υπηρετήσει ως προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ των υποθέσεων που είχε χειριστεί παλιότερα ήταν οι παράνομες πανεπιστημιακές μεταγραφές και η προστασία που πουλούσαν αστυνομικοί από τμήμα της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Βουρλιώτης υπήρξε καθηγητής στη Σχολή Δικαστών και μέλος πολλών νομοπαρασκευαστικών επιτροπών.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ