Stoiximan Super League

Παρέμβαση ΠΑΟΚ και για την υπόθεση Μοντέστο!

Χοντραίνει κι άλλο η κόντρα μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. Ο Δικέφαλος έκανε νέα πρόσθετη παρέμβαση κατά των «ερυθρόλευκων», αυτή τη φορά για την υπόθεση Μοντέστο στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ανυπολόγιστες διαστάσεις παίρνει πλέον η κόντρα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, που επεκτείνεται σε όλα τα επίπεδα και όλες τις… υποθέσεις. Μετά την παρέμβασή τους για τα όσα έγιναν στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά και τις θέσεις τους για όσα καταγγέλλονται από πλευράς Πλατανιά, οι Θεσσαλονικείς «ξαναχτύπησαν».

Σύμφωνα με πληροφορίες, προχώρησαν σε πρόσθετη παρέμβαση για την υπόθεση του Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος έχει κληθεί σε απολογία για τα όσα του καταλογίζει στην έκθεσή του ο παρατηρητής του επαναληπτικού με την ΑΕΚ για το Κύπελλο, Κώστας Βρακάς. Όπως αναφέρει το άρθρο 28, περί «απειλών σε αξιωματούχους», ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με νέα τιμωρία, από πρόστιμο και αποκλεισμό έδρας μέχρι και αφαίρεση βαθμών και υποβιβασμό εάν κριθεί υπεύθυνος για τη συμπεριφορά του αθλητικού του διευθυντή. Η πλευρά του ΠΑΟΚ παρενέβη καθώς έχει έννομο συμφέρον, μιας και σε ενδεχόμενη αφαίρεση βαθμών στον Ολυμπιακό μπορεί εκείνος να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x