Stoiximan Super League

Παρέμβαση ΠΑΟΚ κατά Ολυμπιακού στην Πειθαρχική της ΕΠΟ

Δικαίωμα να κάνει παρέμβαση στην απολογία του Ολυμπιακού στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ απέκτησε και επίσημα ο ΠΑΟΚ που έχει έννομο συμφέρον.

Πρόθεση να παραστεί στην απολογία του Ολυμπιακού στην πειθαρχική της ΕΠΟ για όσα έγιναν στο «Καραϊσκάκη» στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ είχε δείξει ο ΠΑΟΚ, θεωρώντας ότι έχει έννομο συμφέρον σε πιθανή τιμωρία των «ερυθρολεύκων».

Αυτό θα γίνει πράξη και οριστικά ο ΠΑΟΚ θα κάνει παρέμβαση στην απολογία του Ολυμπιακού σήμερα στις 16.00, αφού η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ πρόσθεσε στο πινάκιο την πρόσθετη παρέμβαση του «Δικεφάλου» και κάλεσε τους δικηγόρους του να παραβρεθούν.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν θα μπορέσει να αναπτύξει τις θέσεις του, ενώ η απόφαση για το αν θα γίνει δεκτή η παρέμβασή του θα ληφθεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Το Νο.6 του πινακίου, όπως επικαιροποιήθηκε σήμερα το πρωί, έχει ως εξής:

«ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επί των υποθέσεων α) της από 19/4/2017 πειθαρχικής δίωξης σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και, β) της από 19/4/2017 πειθαρχικής δίωξης σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων (ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 2016-2017, ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΕ ΑΕΚ της 13/4/2017).

Κλήση: ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κλήση: ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x