Γαλλία

«Δένει» τον Ζάιρε-Εμερί μέχρι το 2029 η Παρί Σεν Ζερμέν

Ρεπορτάζ στη Γαλλία αναφέρει ότι Παρί Σεν Ζερμέν και Γουόρεν Ζάιρε-Εμερί «τα βρήκαν» σε όλα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα μπουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο, με ισχύ έως το 2029!

Προσέχει για να… έχει η Παρί Σεν Ζερμέν, σε ό,τι αφορά στο νέο αστέρι του γαλλικού ποδοσφαίρου, Γουόρεν Ζάιρε-Εμερί, τον οποίο φέρεται να «καλοβλέπει» η Μάντσεστερ Σίτι…

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, η διοίκηση των «πρωτευουσιάνων» ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον 18χρονο διεθνή μέσο, προκειμένου οι δύο πλευρές να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για πολλά χρόνια ακόμα.

Συγκεκριμένα, το υπάρχον συμβόλαιο του Ζάιρε-Εμερί έληγε κανονικά το προσεχές καλοκαίρι. Ωστόσο, μετά τις συγκεκριμένες εξελίξεις, η νέα σύμβαση με την Παρί θα έχει διάρκεια για τέσσερα επιπλέον χρόνια, ήτοι μέχρι τον Ιούνιο το 2029!

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο διάσημος Πορτογάλος μάνατζερ, Χόρχε Μέντες, ταξίδεψε στο Παρίσι και έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της γαλλικής ομάδας, με αποτέλεσμα η ανακοίνωση να θεωρείται θέμα ημερών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x