Γαλλία

Ανατροπή: Σε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν ο Εμπαπέ!

Σε διαπραγματεύσεις για την επέκταση της συνεργασίας του με την Παρί Σεν Ζερμέν έχει μπει ο Κιλιάν Εμπαπέ. Ανανέωση μέχρι το 2025 ή υπογραφή νέου μακροχρόνιου συμβολαίου οι δύο επιλογές του Γάλλου.

Ακόμα ένα επεισόδιο στο "σ;iριαλ" που εκτυλίσσεται φέτος το καλοκαίρι ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Κιλιάν Εμπαπέ. Αυτή τη φορά, ο σούπερ σταρ των Παριζιάνων έχει ξεκινήσει νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με τους πρωταθλητές Γαλλίας, αλλά για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Για τον 24χρονο επιθετικό, οι εναλλακτικές λύσεις είναι δύο. Η πρώτη εξ αυτών είναι να ανανεώσει το υπάρχον συμβόλαιό του για ακόμα ένα χρόνο, παραμένοντας στο «Παρκ Ντε Πρενς» μέχρι το 2025. Το άλλο σενάριο αφορά την υπογραφή μίας νέας, μακροχρόνιας συμφωνίας, με τις δύο αυτές επιλογές να ανατρέπουν πλήρως τα αρχικά δεδομένα.

Πλέον, αποκλείεται το ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος ο Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν, κάτι που έμοιαζε δεδομένο προ ολίγων ημερών. Άλλωστε, πιθανή μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης μοιάζει πια απίθανο να συμβεί, όπως άφησε να εννοηθεί με δηλώσεις του ο Κάρλο Αντσελότι.

Πέραν αυτού, όμως, ο αστέρας των Γάλλων έχει επανέλθει στις υποχρεώσεις του με την πρώτη ομάδα. Σκόραρε, μάλιστα, στο 1-1 της Παρί με την Τουλούζ, για τη δεύτερη αγωνιστική της Ligue 1.

Επιμέλεια: Θοδωρής Δημόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x