Stoiximan Super League

Παρουσία Ζαμάνη η προπόνηση του Πανιωνίου

Ο Νίκος Ζαμάνης είδε τη σημερινή προπόνηση του Πανιωνίου και ενημερώθηκε από τον Άκη Μάντζιο για την πορεία της προετοιμασίας.

Υπό το βλέμμα του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκου Ζαμάνη πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας 08/07 στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ Πανιώνιος παρακολούθησε από κοντά όλο το πρόγραμμα της προπόνησης των «κυανέρυθρων» και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον Άκη Μάντζιο και όλο το προσωπικό για την έως τώρα κατάσταση των ποδοσφαιριστών και την πορεία της προετοιμασίας.

Το σημερινό πρόγραμμα προπονήσεων του Πανιωνίου χωρίστηκε σε δύο μέρη, σε εκείνο της βελτίωσης της φυσικής κατάστασης το πρωί και εκείνο της τακτικής το απόγευμα. Ειδικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησαν οι τερματοφύλακες της ομάδας υπό της οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Πλαβούκου.

Διπλή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης θα περιλαμβάνει και το πρόγραμμα της Τρίτης (09/07). Το πρωί οι ποδοσφαιριστές των Νεοσμυρνιωτών θα ασχοληθούν με το κομμάτι της φυσική κατάστασης από τους γυμναστές Βασίλη Καλαποθαράκο και Νίκο Στρατίκη, ενώ το απόγευμα θα δοθεί έμφαση στην τακτική υπό τις οδηγίες του προπονητή Απόστολου Μάντζιου και του βοηθού του Γιώργου Χωριανόπουλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x