Stoiximan Super League

Xαμός για Λέτο στην παρουσίαση των μεταγραφών του Παναθηναϊκού! (pics/video)

Σε καυτή ατμόσφαιρα, για τα δεδομένα μεταγραφών Ιανουαρίου, η γεμάτη «Λεωφόρος» γνώρισε τα νέα αποκτήματα του Παναθηναϊκού, με τον Σεμπάστιαν Λέτο να κλέβει την παράσταση. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Σε καυτή ατμόσφαιρα, για τα δεδομένα μεταγραφών Ιανουαρίου, η γεμάτη «Λεωφόρος» γνώρισε τα νέα αποκτήματα του Παναθηναϊκού, με τον Σεμπάστιαν Λέτο να κλέβει την παράσταση.

Την πρώτη τους γνωριμία με τον κόσμο του Παναθηναϊκού έκαναν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, λίγη ώρα πριν τη σέντρα του ματς απέναντι στην Ξάνθη.

Ο κόσμος των πράσινων γεμίζοντας το γήπεδο δημιούργησε ζεστή ατμόσφαιρα, που δεν συνηθίζεται για μεταγραφές χειμερινής περιόδου. Την αρχή έκαναν οι Λούκας Βιγιαφάνες και Μολέδο, οι οποίοι βρίσκονται για πρώτη φορά στην ενδεκάδα της ομάδας του Αντρέα Στραματσόνι.

inner

inner


Εν συνεχεία βγήκε ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, με τους οπαδούς να τον χειροκροτούν θερμά, όπως και τον αδερφό του, Οδυσσέα, που τον ακολούθησε. Πέμπτος κατά σειρά παρουσιάστηκε ο Λούκας Εβανζελίστα κι έκτος ο Γιούρι Μαμούτε.

inner

inner

inner

inner

Τελευταίος, για να πάρει το γήπεδο «φωτιά» εμφανίστηκε ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος αποθεώθηκε και άκουσε ξανά το όνομά του να γίνεται σύνθημα στα χείλη των οπαδών που βρίσκονταν στις κερκίδες.



inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x