Stoiximan Super League

Παρουσίαση πριν τη σέντρα για τους «νέους» του Παναθηναϊκού

Είκοσι λεπτά πριν τη σέντρα στον αγώνα με τη Skoda Ξάνθη το Σάββατο, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει στον κόσμο της ομάδας τα νέα της αποκτήματα.

Μια άτυπη παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της θα κάνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στους φίλους της ομάδας λίγο πριν τον αγώνα με τη Skoda Ξάνθη το Σάββατο στη Λεωφόρο.

Οι οκτώ παίκτες που έχουν ήδη αποκτηθεί, μαζί με τον Σεμπαστιάν Λέτο εφόσον σήμερα ολοκληρωθεί και η δική του μεταγραφή, δεν θα καθίσουν σε… πάνελ αίθουσας Τύπου, αλλά θα αναγγελθούν από μεγαφώνου και θα κάνουν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουν το χειροκρότημα των φίλων της ομάδας.

Ολιβιέ Μπουμάλ, Τζιαντομένικο Μέστο, Μαμούτε, Λούκας Εβαντζελίστα, Οδυσσέας και Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Ροντρίγκο Μολέδο Λούκας Βιγιαφάνιες και (κυρίως ο) Σεμπάστιαν Λέτο αναμένεται να γνωρίσουν την αποθέωση από τους φίλους του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι πριν την αυριανή (6/2/2016) αναμέτρησή μας με τη SKODA Ξάνθη στο γήπεδο της Λεωφόρου θα γίνει εκδήλωση για την παρουσίαση των ποδοσφαιριστών που προστέθηκαν στο ρόστερ μας κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει περίπου 20 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα. Η παρουσία και το χειροκρότημα του κόσμου μας είναι απαραίτητα συστατικά επιτυχίας. Μην λείψει κανείς από την παναθηναϊκή γιορτή! 108 χρόνια ένδοξης ιστορίας!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x