Stoiximan Super League

Παρουσιάζεται την Δευτέρα από τη Νιμ ο Π. Βλαχοδήμος

Παίκτης της Νιμ αναμένεται να γίνει και επίσημα την Δευτέρα ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, όπως αναφέρει ο έγκυρος Γάλλος δημοσιογράφος, Ρομέν Κολέ-Γκοντέν.

Το μεσημέρι της Δευτέρας πρόκειται να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της επιστροφής του Παναγιώτη Βλαχοδήμου στη Νιμ.

Ο 26χρονος εξτρέμ, που αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό (δεν έχει ανακοινωθεί το διαζύγιο) θα γίνει και επίσημα παίκτης της γαλλικής ομάδας, της οποίας τη φανέλα είχε φορέσει στο δεύτερο μισό της σεζόν 2014-15 ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Ο δημοσιογράφος του Canal Plus, Ρομέν Κολέ-Γκοντέν, αναφέρει ότι: «Ο παίκτης θα φορέσει και πάλι τη φανέλα της Νιμ από την Δευτέρα. Θα παρουσιαστεί στις 11 π.μ. (12 ώρα Ελλάδος)».




Άλλωστε, αυτό προέκυπτε και από Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες, ότι, δηλαδή, αναμένεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να κλείσει και τυπικά η μεταγραφή του Παναγιώτη Βλαχοδήμου στη Νιμ, αλλά πλέον έχει φιξαριστεί «κλείδωσε» η μέρα, αλλά και η ώρα που θα παρουσιαστεί. Στο προηγούμενό του πέρασμα από το γαλλικό σύλλογο, ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος έκανε 12 συμμετοχές στη Ligue 2, τις οποίες συνδύασε με δύο γκολ (κόντρα σε Οσέρ και Τρουά).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x