Stoiximan Super League

Πάρτε το χαμπάρι: Πάει για πρωτάθλημα ο Ατρόμητος!

Δεν είναι πλέον πλάκα. Ο Ατρόμητος έχει βαλθεί να τους τρελάνει όλους! Η ομαδάρα του Κάναντι έκανε «στεγνό καθάρισμα» στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα (0-3) και συνεχίζει να αγχώνει τους «μεγάλους»

Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Ατρόμητος. Η ομαδάρα του Κάναντι έκανε τρομερό ποδαρικό στο 2018 περνώντας… αέρα με σκορ 3-0 από την έδρα του Απόλλωνα και διατηρήθηκε στο -2 από την κορυφή.

Τρομερό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Ντάουντα άνοιξε με ψύχραιμη κεφαλιά το σκορ και τέσσερα λεπτά αργότερα «σόκαραν» και πάλι την «Ελαφρά Ταξιαρχία» με τον Ουάρντα να εκμεταλλεύτεται την τραγική αντίδραση του Κύργια και να κάνει το 2-0.

Από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση… ο Κάναντι. Χάρη στην άψογη διαχείρισή του, ο Ατρόμητος σχεδόν δεν απειλήθηκε καθόλου από την ομάδα του Παράσχου, που παρότι πλησίαζε την περιοχή του Γιαννιώτη δεν τον ενοχλούσε ιδιαίτερα. Στο 86’ ήρθε και το… κερασάκι στην τούρτα. Ο σεληνιασμένος Ουάρντα έβγαλε κάθετη στον Ντιγκινί κι αυτός με υποδειγματικό τσίμπημα της μπάλας, αφού την πέρασε πάνω από το σώμα του Τσόβιτς την έστειλε στα δίχτυα.

Το ματς:


Ξεκίνημα για σεμινάριο από τον Ατρόμητο. Στην πρώτη τους «κατεβασιά» οι Περιστεριώτες «πάγωσαν» τη Ριζούπολη ανοίγοντας το σκορ με κεφαλιά του Ντάουντα μόλις στο 5ο λεπτό ύστερα από σέντρα του Ντιγκινί. Πριν προλάβουν να συνέλθουν από το «σοκ», οι γηπεδούχοι δέχτηκαν και δεύτερο χτύπημα. Αυτή τη φορά ο Ουάρντα εκμεταλλεύτηκε την τραγική αντίδραση του Κύργια έκλεψε την μπάλα κι έκανε το 0-2 μόλις στο 9’. Ο Απόλλωνας προσπάθησε να παγώσει τον ρυθμό και να επιτεθεί από τη δεξιά πλευρά όμως δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά.

inner

Το παιχνίδι είχε σχετικά καλό ρυθμό. Η ομάδα του Παράσχου ήταν αναγκασμένη να ρισκάρει, όμως της έλειψε η τελική πάσα, ενώ οι φιλοξενούμενοι περίμεναν τις επιθέσεις στην κόντρα. Οι παίκτες του Κάναντι αμύνονταν υποδειγματικά, δεν απειλήθηκαν καθόλου, ενώ παρότι δεν είχαν την μπάλα στα πόδια τους κρατούσαν σε εγρήγορση την αντίπαλη άμυνα με τις αντεπιθέσεις τους και βρέθηκαν κοντά και σε τρίτο γκολ πριν το φινάλε του ημιχρόνου.

Πιο χαλαρός παρουσιάστηκε ο Ατρόμητος στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που προκάλεσε και τον εκνευρισμό του Κάναντι. Ο Απόλλωνας με την είσοδο του Μάατσεν στο παιχνίδι έγινε κάπως πιο δραστήριος μεσοεπιθετικά, όμως με εξαίρεση κάποια σουτ έξω από την περιοχή δεν ανησύχησε ιδιαίτερα την άμυνα του Γιαννιώτη, που πάντως όποτε χρειάστηκε ήταν σε ετοιμότητα. Πάντως, παρότι δεν χρειάστηκε να ανεβάσει την απόδοσή της, η ομάδα του Περιστερίου είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία με τον Τσόβιτς να διώχνει εντυπωσιακά το όμορφο σουτ του εξαιρετικού Ουάρντα στο 72’.

inner

Όσο περνούσαν τα λεπτά, ο ρυθμός έπεφτε ολοένα και περισσότερο. Οι φιλοξενούμενοι έχοντας το 2-0 στην… τσέπη δεν είχαν λόγο να «τρέξουν» το ματς, ενώ οι παίκτες του Παράσχου είχαν ξεμείνει από δυνάμεις και κουράγια. Στο φινάλε ήρθε και η χαριστική βολή από τον Ατρόμητο, με τον ασταμάτητο Ουάρντα να βγάζει κάθετα τον Ντιγκινί, που με εξαιρετικό τσίμπημα της μπάλας νίκησε τον Τσόβιτς διαμορφώνοντας παράλληλα και το τελικό αποτέλεσμα (0-3) στη Ριζούπολη.

Οι συνθέσεις:



Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Μπαρτολίνι, Παπάζογλου, Κούρος (34’ Ντεβέσα), Στάθης, Κονέ, Ανιέτε, Αλμπάνης, Ελμπάζ (75’ Καστιγέχος)

Στον πάγκο: Xουάντερσον, Ναδάλες, Σιατραβάνης, Μενδρινός

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μπουσουλάτζιτς, Βασιλακάκης, Κιβρακίδης (13’ Σάκιτς), Ούμπιντες, Ντιγκινί, Ουάρντα (88’ Μπαστακός), Ντάουντα (75’ Καρασαλίδης)

Στον πάγκο: Μίρκοβιτς, Νάτσος, Κυριακίδης, Βασιλείου

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαπέτρου
Βοηθοί: Βασίλης Καραβασίλης Κωνσταντίνος Νικολαΐδης

Γήπεδο:
Ριζούπολη

Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x