Champions League

«Πάρτι» πρόκρισης της Τσέλσι στο Αζερμπαϊτζάν!

Στους «16» του Ch. League η Τσέλσι. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα στην έδρα της Καραμπάγκ, επικράτησε 4-0 και εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Έκανε… πάρτι στο Αζερμπαϊτζάν και προκρίθηκε στην επόμενη φάση η Τσέλσι!

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση στην έδρα της Καραμπάγκ και επικρατώντας 4-0, πέρασε με εμφατικό τρόπο στους «16» του Champions League. Ο Αζάρ με αμφισβητούμενο πέναλτι άνοιξε το σκορ, σε μια φάση που αποβλήθηκε και ο Σαντίκοφ, με τον Γουίλιαν να σκοράρει δις και τον Φάμπρεγκας να προσθέτει και αυτός ένα τέρμα.

Στην έδρα της με την Ατλέτικο Μαδρίτης αγωνίζεται την τελευταία αγωνιστική η Τσέλσι, σε αυτήν της Ρόμα η Καραμπάγκ που έχει ακόμη μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής
Καραμπάγκ-Τσέλσι 0-4
(21’ Αζάρ πέν., 36’, 85’ Γουίλιαν, 73’ Φάμπρεγκας πέν.)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρόμα (21:45)

Η βαθμολογία
Τσέλσι 10 (15-7)
Ρόμα 8 (8-4)
Ατλέτικο Μαδρίτης 3 (2-3)
Καραμπάγκ 2 (2-13)

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Τρίτη 5/12
Τσέλσι-Ατλέτικο Μαδρίτης (21:45)
Ρόμα-Καραμπάγκ (21:45)

Η Τσέλσι μπήκε με τα… μπούνια στο ματς, πήρε την κατοχή και προσπάθησε να σκοράρει ένα γρήγορο γκολ. Και στο 19ο λεπτό από μία λανθασμένη απόφαση του διαιτητή, ο οποίος υπέδειξε πέναλτι και κόκκινη σε μαρκάρισμα του Σαντίκοφ στον Γουίλιαν, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Αζάρ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα. Ένα τέταρτο μετά, ο Γουίλιαν μετά από ασίστ του Αζάρ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Η Τσέλσι είχε φέρει το ματς στα μέτρα της, είχε μεγάλο προβάδισμα και αριθμητικό πλεονέκτημα. Δεν έδειξε, όμως, διάθεση να αφήσει το πόδι από το γκάζι και σκόραρε ακόμη δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Φάμπρεγκας με πέναλτι που κέρδισε ο Γουίλιαν και εκτέλεσε δις, έκανε το 3-0 και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γουίλιαν, σκοράροντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x