Europa League

ΠΑΣ, κάνε ό,τι και ο Ατρόμητος!

Το παράδειγμα του Ατρόμητου που είχε επικρατήσει με σκορ 2-0 πριν από έναν χρόνο μέσα στην έδρα της Άλκμααρ καλείται να ακολουθήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τους Ολλανδούς.

Πριν από έναν περίπου χρόνο η Άλκμααρ φιλοξενούσε ξανά μία ελληνική ομάδα, τον Ατρόμητο, στο «AZ Stadion» και τότε οι Περιστεριώτες είχαν επικρατήσει με σκορ 2-0.

Το παράδειγμα της τότε ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου καλείται να ακολουθήσει σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τους Ολλανδούς (21:45, ΣΠΟΡ FM 94,6, OTE Sport 2 και sport-fm.gr).

Με ένα θετικό αποτέλεσμα θα ήθελαν να επιστρέψουν στην Ήπειρο και οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν κρατήσει χαμηλά τους τόνους και να είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχουν τον στόχο τους.

Στο πλευρό τους θα έχουν και περίπου 200 με 250 άτομα φίλοι του ΠΑΣ, οι οποίοι είναι από τα Γιάννενα και ομογενείς από τις κοντινές χώρες, όπως η Γερμανία.

Ο κ. Πετράκης θα παρατάξει με 3-5-2 τον «Άγιαξ της Ηπείρου». Την «κυανόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μιχαήλ, Τζημόπουλος και Μπέριο.

Στα άκρα ως φουλ – μπακ θα παίξουν οι Καρανίκας και Ναδάλες, με τους Λίλα και Κοζορώνη στον άξονα. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Ακόστα, με τους Κούτρη και Γιάκο να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Περιστερίδης, Κολιοφούκας, Σκόνδρας, Γαρουφαλιάς, Δώνης, Κόντε, Φερφελής και Μαμπουλού.

Από την πλευρά της Άλκμααρ θα παραταχθεί με 4-4-2. Το αρχικό σχήμα θα αποτελέσουν οι: Ροσέτ, Λούκασεν, Φλάαρ, Φαν Έιντσεν, Χαπς, Ντος Σάντος, Βάιτενς, Φαν Όφερε, Τζάχαμπακς, Χένρικσεν και Βέγχορτστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x