Stoiximan Super League

ΠΑΣ μέσω... ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα «αυτοκτόνησε» στη Λιβαδειά, αφού ισοφαρίστηκε σε 1-1 στις καθυστερήσεις και ελπίζει στην... τιμωρία του ΠΑΟΚ για να παραμείνει στο παιχνίδι της εισόδου στα πλέι οφ.

Ο ΠΑΣ βρέθηκε για λίγα λεπτά στα ουράνια, όμως ο Λεβαδειακός τον προσγείωσε απότομα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι Γιαννιώτες τα βρήκαν ιδιαίτερα σκούρα στη Λιβαδειά, όπου, τελικά... διατήρησαν την αρνητική τους παράδοση και απομακρύνθηκαν από τις προνομιούχες θέσεις, με μόνη τους ελπίδα, πλέον, να είναι να τελεσιδικήσει η τιμωρία του ΠΑΟΚ, ώστε να παραμείνουν οι ζωντανές οι ελπίδες τους.

Το γκολ που... παραλίγο να στείλει τον ΠΑΣ στα πλέι οφ πέτυχε ο Γιάκος στο 85', ενώ μια σέντρα σουτ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων δημιούργησε σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων και η προβολή του Γιακουμάκη διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

inner

Το ματς:


Ο ΠΑΣ ήταν αυτός που είχε το κίνητρο, όμως ο Λεβαδειακός έδειξε πιο δραστήριος στην αρχή του ματς. Μάντζιος και Μπεν δημιούργησαν τις πρώτες καλές ευκαιρίες στο 10λεπτο, ενώ ο ΠΑΣ απάντησε στο 13’ με τον Μιχαήλ. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε στο 22’ με τον Περιστερίδη να μπλοκάρει εξαιρετικό σουτ του Μπεν, ενώ ο ΠΑΣ απάντησε με κεφαλιά του Τσουκαλά. Το πρώτο ημίχρονο του ματς κινήθηκε σε πολύ μέτρια επίπεδα. Για να πάρει «φωτιά» στη συνέχεια.

alt="inner" border="0"/>

Οι Γιαννιώτες ανέβασαν αισθητά ρυθμό και διατήρησαν την κυριαρχία του παιχνιδιού, χωρίς όμως να γίνονται ιδιαίτερα απειλητικοί. Τουλάχιστον μέχρι το 85’. Όταν η μπάλα έφτασε στον Γιάκο από ασίστ του Τσουκαλά και με πλασέ κατέληξε στα δίχτυα του Μοσχονά.

inner

Κι ενώ όλα έδειχναν πως οι ελπίδες του ΠΑΣ για Ευρώπη είχαν πολλαπλασιαστεί, ο Λεβαδειακός τον προσγείωσε στην ελληνική πραγματικότητα. Αρχικά τον απείλησε με τον Μερεμπασβίλι στο 88’ μετά από κόρνερ, να καταλήγει εκ νέου στο σημαιάκι. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιακουμάκης έδωσε τη χαριστική βολή, με προβολή, μετά από τρομερή σύγχυση στην περιοχή του ΠΑΣ.

inner



Λεβαδειακός (Μάντζιος): Μοσχονάς, Μανωλάς, Τριποτσέρης (86’ Μερεμπασβίλι), Μαχαίρας (58’ Μπελγκαζουανί), Γιακουμάκης, Μεντί, Μπεν (71’ Μίνγκας), Ατζαγκούν, Μάντζιος, Μουλόπουλος, Μαχαμάτ.
Στον πάγκο οι: Βερέμκο, Παππάς, Μάγκας, Τόπι

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Περιστερίδης, Ναδάλες (90+2’ Καρανίκας) , Ίλιτς (74’ Φερφελής), Λίλα, Μιχαήλ, Μπέριος, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Ακόστα (79’ Κοζορώνης), Γιάκος, Στρούνα.
Στον πάγκο οι: Πασχαλάκης, Νικολιάς, Γαρουφαλιάς, Ηλιάδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x