Stoiximan Super League

ΠΑΣ: «Προκλητικές δηλώσεις και συκοφαντίες Κούγια»

Οργισμένη αντίδραση του ΠΑΣ Γιάννινα στις κατηγορίες του Αλέξη Κούγια. Πηγαίνουν στα δικαστήρια τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ οι Ηπειρώτες.

Προκλητικές, άδικες και συκοφαντικές χαρακτηρίζονται από τον ΠΑΣ Γιάννινα οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, ο οποίος κατηγόρισε, ουσιαστικά, τους Ηπειρώτες για μειωμένη απόδοση στις τελευταίες αγωνιστικές.

Τονίζουν, δε, πως θα ακολουθήσουν τη νομική οδό εναντίον του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ για τα όσα είπε σήμερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ

«Με έκπληξη και θυμό πληροφορηθήκαμε για μια ακόμα φορά, μετά το τέλος της 28ηςαγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, τις δυσφημιστικές και προκλητικές δηλώσεις του κ. Αλέξη Κούγια κατά της ομάδας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και του προέδρους της, κ. Γεώργιου Χριστοβασίλη.

Παρά ταύτα, εμείς από την πλευρά μας δεν πρόκειται να μπούμε σε αντιπαράθεση με την νοοτροπία αυτή του κ. Κούγια. Ούτε όμως πρόκειται να ανεχθούμε τέτοιου είδους άδικες και απρόκλητες κατηγορίες και συκοφαντίες εναντίον μας και γι' αυτό δηλώνουμε ότι θα απαντήσουμε στον κ. Κούγια δια της νομικής οδού και μόνο, επιφυλασσόμενοι να ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα μας, προκειμένου να προασπίσουμε τα συμφέροντα μας»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x