Stoiximan Super League

Πασαλίδης στον ΣΠΟΡ FΜ: «Αισθάνομαι δικαιωμένος στον Αστέρα»

Ο ταλαντούχος στόπερ, που από τον Αιγινιακό πήρε... σπίτι του τις φανέλες Αστέρα Τρίπολης και Εθνικής Ελπίδων μίλησε στον ΣΠΟΡ FΜ 94.6 για τους προσωπικούς τους στόχους αλλά και αυτούς της ομάδας του.

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, ένας παίκτης που από την Football League βρέθηκε να ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του στον Αστέρα Τρίπολης και στην Εθνική Ελπίδων, μίλησε στο ΣΠΟΡ FM 94.6, για την παρουσία του στoυς Αρκάδες, τους στόχους τους, αλλά και τη δικαίωση που νιώθει για την επιλογή του.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Σωτήρη Νικητάκη:

Για τους στόχους του Αστέρα Τρίπολης: «Όντως, δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά, τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται είναι δύσκολα, θα προσπαθήσουμε μέσω των προπονήσεων και αυτών που μας λέει ο προπονητής μας για το καλύτερο»

Για το αν τα παιχνίδια ερχόμενα ματς είναι τόσο κρίσιμα για τη συνέχεια:
«Ίσως είναι λίγο νωρίς, αλλά είναι πολύ σημαντικά τα επόμενα παιχνίδια»

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και την συνεργασία με τον Παντελίδη: «Ο νέος προπονητής δίνει λίγο περισσότερο βάση στην ψυχολογία της ομάδας και προσπαθεί να βγάλει από τον κάθε παίκτη το 100%»

Για το αν αισθάνεσαι δικαιωμένος από την επιλογή του Αστέρα: « «Σίγουρα εγώ προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ, είμαι και δικαιωμένος και ευχαριστημένος από όλα»

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Να βοηθήσω την ομάδα μου όσο γίνεται και να βελτιώνομαι ατομικά όσο περισσότερο μπορώ»

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Να συνεχίσουν να μας στηρίζουν γιατί τους έχουμε ανάγκη»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x