Πολλοί αποδίδουν την απόφαση του Νεϊμάρ να φύγει από την Μπαρτσελόνα για να βγει από τη σκιά του Λιονέλ Μέσι και να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα. Ο πατέρας και ατζέντης του, ωστόσο, τονίζει πως άλλο ήταν το κίνητρό του για να πάει στην Παρί.

«Με εξέπληξε η απόφαση του Νεϊμάρ να πάει στην Παρί. Είχαμε πρόταση από πέρσι, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία. Φέτος όμως ήθελε να πάρει το ρίσκο. Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να τον μεταπείσει, αλλά ήταν αποφασισμένος. Ήθελε την πρόκληση αυτή και πήγε στην Παρί για να πάρει το Champions League. Έχει πέντε χρόνια να τα καταφέρει. Αν ήθελε να πάρει τη Χρυσή Μπάλα, θα μπορούσε να την πάρει και στην Μπαρτσελόνα», ανέφερε.

Όσο για το περίφημο επεισόδιο μεταξύ του γιου του και του Έντινσον Καβάνι; «Η ιστορία μεταξύ Νεϊμάρ και Καβάνι απέκτησε μεγαλύτερη δημοσιότητα από την πραγματική της σημασία. Ήταν υπερβολικά όσα γράφτηκαν. Όλα είναι καλά ανάμεσά τους», δήλωσε.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ