Stoiximan Super League

Πάθος για… Όσκαρ στις προπονήσεις του Ολυμπιακού

Υψηλής έντασης οι προπονήσεις στου Ρέντη στις πρώτες μέρες του Όσκαρ Γκαρθία. Το πάθος των παικτών να δείξουν πράγματα ακόμη και μετά από τραυματισμούς και το μεγάλο στοίχημα του Καταλανού.

Μια διαφορετική εικόνα υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στου Ρέντη. Η ένταση των προπονήσεων έχει ανέβει κατακόρυφα από τη στιγμή που ανέλαβε ο Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος είναι πολύ απαιτητικός και δεν χαρίζεται στους παίκτες του Ολυμπιακού. Μάλιστα οι τελευταίοι δέχονται αδιαμαρτύρητα αυτή την… αλλαγή και βγάζουν μεγάλο πάθος θέλοντας να πείσουν το νέο προπονητή να τους βάλει από νωρίς στα βασικά του πλάνα.

Είναι χαρακτηριστικό πως κατά τη χθεσινή προπόνηση τρεις παίκτες αποχώρησαν με μικροτραυματισμούς, ο Ομάρ ένα τράβηγμα και οι Ένγκελς και Ταχτσίδης με ελαφρά διαστρέμματα, αλλά αντί να μείνουν εκτός θέλησαν να επιστρέψουν αμέσως στο πρόγραμμα.

Ο Καταλανός προπονητής είναι ευχαριστημένος από την εικόνα που βλέπει και θέλει να αξιολογήσει όλο το ρόστερ το ταχύτερο δυνατό. Πάντως αυτό που διαφαίνεται ως πρώτη του πρόθεση είναι να «παντρέψει» στο βασικό σχήμα τους Μιραλάς, Ανσαριφάρντ, Φορτούνη και Μάριν, προσθέτοντας και τον Οφόε (τον οποίο εκτιμά πολύ) όταν επιστρέψει από τον τραυματισμό του. Δεν είναι ό,τι ευκολότερο να βρεθεί μια τέτοια «χημεία», ωστόσο ο Όσκαρ Γκαρθία είναι φουλ επιθετικογενής προπονητής και αναζητεί τη φόρμουλα για έναν επιθετικό που θα δημιουργεί και θα σκοράρει πολύ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x