Μια διαφορετική εικόνα υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στου Ρέντη. Η ένταση των προπονήσεων έχει ανέβει κατακόρυφα από τη στιγμή που ανέλαβε ο Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος είναι πολύ απαιτητικός και δεν χαρίζεται στους παίκτες του Ολυμπιακού. Μάλιστα οι τελευταίοι δέχονται αδιαμαρτύρητα αυτή την… αλλαγή και βγάζουν μεγάλο πάθος θέλοντας να πείσουν το νέο προπονητή να τους βάλει από νωρίς στα βασικά του πλάνα.

Είναι χαρακτηριστικό πως κατά τη χθεσινή προπόνηση τρεις παίκτες αποχώρησαν με μικροτραυματισμούς, ο Ομάρ ένα τράβηγμα και οι Ένγκελς και Ταχτσίδης με ελαφρά διαστρέμματα, αλλά αντί να μείνουν εκτός θέλησαν να επιστρέψουν αμέσως στο πρόγραμμα.

Ο Καταλανός προπονητής είναι ευχαριστημένος από την εικόνα που βλέπει και θέλει να αξιολογήσει όλο το ρόστερ το ταχύτερο δυνατό. Πάντως αυτό που διαφαίνεται ως πρώτη του πρόθεση είναι να «παντρέψει» στο βασικό σχήμα τους Μιραλάς, Ανσαριφάρντ, Φορτούνη και Μάριν, προσθέτοντας και τον Οφόε (τον οποίο εκτιμά πολύ) όταν επιστρέψει από τον τραυματισμό του. Δεν είναι ό,τι ευκολότερο να βρεθεί μια τέτοια «χημεία», ωστόσο ο Όσκαρ Γκαρθία είναι φουλ επιθετικογενής προπονητής και αναζητεί τη φόρμουλα για έναν επιθετικό που θα δημιουργεί και θα σκοράρει πολύ.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ