Stoiximan Super League

Πάτησε Αθήνα ο Σαμπά!

Στην Αθήνα έφτασε ο Κρίστοφερ Σαμπά για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και πιθανότατα μέσα στη μέρα ολοκληρώνεται η μεταγραφή του. Υπογράφει για ένα χρόνο, προχωρά του Εμποκού.

Περίπου στις 13:00 προσγειώθηκε στην Αθήνα ο Κρίστοφερ Σαμπά και η ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό είναι θέμα λίγων ωρών.

Ο Κονγκολέζος στόπερ συνοδευόταν από τον μάνατζερ του και κουβαλούσε αρκετές αποσκευές, δείγμα του ότι ήρθε για μόνιμη εγκατάσταση. Ο 32χρονος άσος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα πάει στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει.

Αν και αρχικά λεγόταν πως θα υπέγραψε για δύο χρόνια, τελικά όλα δείχνουν πως το συμβόλαιο θα είναι μονοετούς διάρκειας και θα αποφέρει στον παίκτη 300.000 ευρώ χωρίς τα σημαντικά μπόνους που προβλέπονται στο deal.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» αποφάσισαν να κινηθούν για τον Πολ Ζοσέ Εμποκού ανεξάρτητα από το αν θα πωληθεί ή όχι ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, προκειμένου να είναι απόλυτα καλυμμένοι ΚΑΙ μεσοεπιθετικά, μετά τις επικείμενες προσθήκες των Σαμπά και Κουλιμπαλί για τα μετόπισθεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x