Stoiximan Super League

Πάτησε γκάζι για Κουρμπέλη ο Παναθηναϊκός

Η αναγκαιότητα απόκτησης κεντρικού χαφ «αναγκάζει» τον Παναθηναϊκό να φουλάρει για την άμεση απόκτηση του Κουρμπέλη. Πληροφορίες από την Τρίπολη θέλουν τους "πράσινους" κοντά σε συμφωνία με τον Αστέρα

Ο 23χρονος άσος είναι η Νο1 επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη για τη μεσαία γραμμή, αφού πληροί όλες τις προδιαγραφές που θέτει ο τεχνικός των «πράσινων»:

Eίναι ταχυδυναμικός, ομαδικός και φιλόδοξος και έχει ισορροπία στα αμυντικά και δημιουργικά του καθήκοντα. Συν τοις άλλοις, είναι και Έλληνας. Και ως γνωστόν, ο Ουζουνίδης σκοπεύει να τονώσει το ελληνικό στοιχείο στον Παναθηναϊκό.

Τις τελευταίες ημέρες είναι σε πλήρη εξέλιξη οι επαφές μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Αστέρα Τρίπολης για το συγκεκριμένο deal. Και όλα δείχνουν ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή, παρότι από την Τρίπολη διεμήνυαν αρχικά ότι ο Κουρμπέλης κοστολογείται με τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ!

Καθοριστικό ρόλο στην ιστορία έχει παίξει ο ίδιος ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος θέλει πολύ να κάνει το άλμα στην καριέρα του και να παίξει στον Παναθηναϊκό. Πέρα απ' αυτό, είναι ξεκάθαρο ότι η διοίκηση Αλαφούζου θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να υλοποιήσει την πρώτη και βασική εισήγηση του νέου προπονητή της ομάδας. Θεωρείται λοιπόν κάτι παραπάνω από πιθανό ότι θα τα καταφέρει, αφού πληροφορίες από την Τρίπολη αναφέρουν ότι οι δυο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Ο Ουζουνίδης θέλει να έχει τον Κουρμπέλη στη διάθεσή του στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, αφού ο Ζέκα είναι τιμωρημένος, ο Λεντέσμα και οι Γουακάσο «φευγάτοι» και οι μοναδικές λύσεις που έχει στο κέντρο είναι οι Λουντ και Ρέις με «υπηρεσιακό» τον Μαρινάκη.

Εφόσον λοιπόν κυλήσουν όλα ομαλά, ο Κουρμπέλης θα γίνει η πρώτη μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού τον Γενάρη και η απόκτησή του θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x