Ισπανία

«Πάτησε» την Ατλέτικο και προκρίθηκε στον ημιτελικό η Σεβίλλη!

Έρμαιο στις ορέξεις της Σεβίλλης έγινε η Ατλέτικο Μαδρίτης, με τους Ανδαλουσιανούς να νικούν 3-1, στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» και με συνολικό σκορ 5-2 να προκρίνονται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Σε… πάρτι πρόκρισης μετέτρεψε η Σεβίλλη τη ρεβάνς με την Ατλέτικο!

Σαν να μην τους έφτανε το 2-1 της Μαδρίτης, οι Ανδαλουσιάνοι μετέτρεψαν σε παράσταση για έναν ρόλο το ματς στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», καθώς νίκησαν 3-1 και με συνολικό σκορ 5-2 πήραν το εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου Ισπανίας!

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκαν στην αναμέτρηση οι γηπεδούχοι, καθώς με τη συμπλήρωση μόλις 25 δευτερολέπτων πήραν το προβάδισμα με τον Εσκουδέρο. Οι «ροχιμπλάνκος» βρήκαν νωρίς την απάντηση, με το ωραίο τέρμα του Γκριζμάν στο 13ο λεπτό, με το 1-1 να μένει μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Σχεδόν με τον ίδιο… ιδανικό τρόπο ξεκίνησε και στο δεύτερο μέρος η Σεβίλλη, αφού στο 47’ ο Σαούλ ανέτρεψε στη μεγάλη περιοχή τον Κορέα και ένα λεπτό αργότερα, ο Μπανέγα νίκησε τον Μογιά από την άσπρη βούλα, για το νέο προβάδισμα της ομάδας του (2-1).

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι Ανδαλουσιάνοι δεν έχασαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, με τον Σαράμπια στο 79’ να δίνει διαστάσεις θριάμβου και την πανηγυρική πρόκριση να έρχεται με το τελικό 3-1. Στο μεταξύ, στο 81ο λεπτό ο Ντιέγκο Σιμεόνε αποβλήθηκε από τον διαιτητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x