Super League 2

Πάτησε τριάδα! (video)

Στην τρίτη θέση ανέβηκε ο Ολυμπιακός Βόλου, που επικράτησε 1-0 της Λαμίας εντός έδρας για την 20η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Football League. Με δέκα παίκτες τέλειωσαν το παιχνίδι οι Βολιώτες.

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός Βόλου, που πέτυχε μεγάλη νίκη με 1-0 κόντρα στη Λαμία για την 20η αγωνιστική της Football League και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, προσπερνώντας την Ζάκυνθο, η οποία δεν κατάφερε να νικήσει την Κυριακή (1-1 με την Αναγέννηση Καρδίτσας).

Οι Βολιώτες ήταν καλύτεροι σε όλοι τη διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο το πρώτο μέλημα και των δύο ομάδων ήταν να μη δεχτούν γκολ, με το πρώτο ημίχρονο να τελειώνει χωρίς να σημειωθεί κάτι αξιόλογο.

Στο δεύτερο 45λεπτο, οι γηπεδούχοι άρχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες και κατάφεραν να προηγηθούν στο 50’, ύστερα από φάση διαρκείας. Ο Ζέρης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ρεπέτσας δεν κατάφερε να διώξει, με την μπάλα να καταλήγει στον Μπαλντοβαλίεφ. Ο Σκοπιανός έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και, μετά από άλλη μία ολιγωρία της άμυνας, στρώθηκε στον Θέο, ο οποίος σούταρε και έγραψε το 1-0.

Οι Φθιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 73’ με τον Χαϊκάλη, που έπιασε σκαστή κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Πέρες όμως ο Ρίζος απέκρουσε δύσκολα.

Οκτώ λεπτά αργότερα, η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έμεινε με δέκα, καθώς ο Κυζιρίδης είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, όμως, η Λαμία δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Ρίζου, με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους.

Έτσι οι Βολιώτες, που βρίσκονται σε τρομερή φόρμα, πέτυχαν την πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους και ανέβηκαν στην τρίτη θέση, κρατώντας πλέον στα χέρια τους τη συμμετοχή τους στα play-off.

Από τη μεριά της, η Λαμία είδε τη διαφορά της από τον πρωτοπόρο Ηρακλή να αυξάνεται στους 10 βαθμούς, ενώ πλέον έχει πίσω της τον Ολυμπιακό Βόλου σε απόσταση τριών βαθμών.




Ολυμπιακός Βόλου: Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος, Γιαλούσης, Μπάρμπας, Τριανταφυλλάκος, Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ (83’ Μακρυδημήτρης), Νικολιάς, Θέος (72’ Ρόκας), Μπαλντοβαλίεφ (87’ Διαμαντόπουλος)

Λαμία: Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Κακαράς (55’ Πέρεζ), Ρεπετσάς, Λεάντρο, Κωστόπουλος (83’ Γιαννιτσάνης), Γιενγκά (68’ Xαϊκάλης), Ντελέκος, Φατιόν, Α. Καμαρά, Νεόφυτος


Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής:


Νότιος Όμιλος

Παναχαϊκή-Πανηλειακός 3-0 (α.α.)

Κυριακή (1/3)

Ερμιονίδα-Φωστήρας 2-1
(39', 86' πεν. Παβίσεβιτς - 56' Γκατσέσα)

Επισκοπή-ΑΕΚ 0-2
(2',77' Αραβίδης)

Δευτέρα (2/3)

Απόλλων Σμύρνης-Ηρακλής Ψαχνών 2-1
(62’ Τζιώρας, 75’ Ανγκούλο - 90+7 Γουόρντεν)

Άλιμος-Αχαρναϊκός 0-1
(53’ Ταμπάκης)

Παναιγιάλειος-Χανιά 2-0
(7’ Μίλιεβιτς, 67' Μπουρλάκης)


Βόρειος όμιλος

Κυριακή (1/3)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Ζάκυνθος 1-1
(70' Τζέκος - 60' Μπλέτσας)

Πιερικός-Τύρναβος 1-1
(80' Τσιάρας - 67' Γκούρτσα)

Εθνικός Σερρών-Ηρακλής 0-1
(25' Καρασαλίδης)

Φωκικός-Απόλλων Καλαμαριάς 1-2
(29' Χαλιώτης - 39' αυτ. Ευαγγελιδάκης, 84' Τσούτσης)

Δευτέρα (2/3)

Λάρισα-Αιγινιακός 2-0
(3’ Μπόγιοβιτς, 84’ Ενγκεσάν)

Ολυμπιακός Βόλου-Λαμία 1-0
(50’ Θέος)


Η επόμενη (21η) αγωνιστική:

Νότιος Όμιλος

Πανηλειακός-Επισκοπή (3-0 α.α.)

Κυριακή 8 Μαρτίου

Ηρακλής Ψαχνών-Φωστήρας
Χανιά-Απόλλων Σμύρνης
ΑΕΚ-Ερμιονίδα
Αχαρναϊκός-Παναιγιάλειος
Καλλιθέα-Παναχαϊκή

Βόρειος Όμιλος

Κυριακή 8 Μαρτίου

Λαμία-Ζάκυνθος
Τύρναβος-Ολυμπιακός Βόλου
Ηρακλής-Αναγέννηση Καρδίτσας
Αιγινιακός-Πιερικός
Απόλλων Καλαμαριάς-Εθνικός Σερρών
Αγροτικός Αστέρας-Φωκικός


Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x