Αγγλία

Πάτησες τον Ιμπραΐμοβιτς; Θα το πληρώσεις! (vids)

Σκηνές ροκ στο ματς της Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπόρνμουθ, καθώς ο Μινγκς πάτησε τον Ιμπραΐμοβιτς στο κεφάλι και ο Σουηδός απάντησε με αγκωνιά, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν αποβλήθηκε.

Άγρια ομορφιά από το πουθενά πήρε η αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπόρνμουθ, καθώς τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα έδιναν και έπαιρναν, χωρίς όμως να τιμωρηθεί κάποιος εκ των πρωταγωνιστών.

Αρχικά, ο Τάιρον Μινγκς πάτησε τον Ιμπραΐμοβιτς στο κεφάλι ενώ ο Σουηδός ήταν στο έδαφος και από τη στιγμή ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν υπέδειξε την κόκκινη κάρτα, ο επιθετικός της Μάντσεστερ πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

Συγκεκριμένα, στην επόμενη φάση σε εναέρια μονομαχία των δύο παικτών, ο Ζλάταν έριξε αγκωνιά στον αμυντικό της Μπόρνμουθ, σωριάζοντάς τον στο έδαφος. Παρ' όλα αυτά, ούτε σε αυτή τη φάση ο διαιτητής είδε κάτι, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βγήκαν κόκκινη κάρτα.

Ο άτυχος της υπόθεσης ήταν ο Σέρμαν της Μπόρνμουθ που διαμαρτυρήθηκε για την αγκωνιά του Σουηδού και για αυτό το λόγο είδε ο ίδιος την κίτρινη, που ήταν η δεύτερη αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Μάλιστα, ο διαιτητής σε πρώτη φάση δεν είχε αντιληφθεί ότι ήταν η δεύτερη για τον αμυντικό της Μπόρνμουθ και έπειτα από δευτερόλεπτα έδειξε και την κόκκινη.

Το πάτημα του Μινγκς στον Ιμπραΐμοβιτς:



Η αγκωνιά του Ιμπραΐμοβιτς στο επόμενο λεπτό:



Και η κόκκινη στον Σέρμαν:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x