Ιταλία

Πάτο: «Επιστροφή στη Μίλαν; Θα δούμε...»

Ο Αλεσάντρε Πάτο, μίλησε για τις σκέψεις που κάνει για επιστροφή στην Ευρώπη, το σενάριο να αγωνιστεί ξανά στη Μίλαν, αλλά και τον Πακέτα.

Μπορεί να αγωνίζεται στην Κίνα, παρ’ όλα αυτά ο Αλεσάντρε Πάτο φέρεται να σκέπτεται την επιστροφή του στην Ευρώπη, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά τη φανέλα της αγαπημένης του Μίλαν.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» ο Βραζιλιάνος φορ δήλωσε: «Έχω προσφορές από ομάδες της Ιταλίας, αλλά και από άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Θα δούμε στο τέλος του έτους. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Λεονάρντο και ο Μαλντίνι επέστρεψαν στο Μιλάνο. Έχω μιλήσει με τον Λεονάρντο αρκετές φορές και φυσικά υπήρξαν κάποια αστεία για την πιθανή επιστροφή μου στη Μίλαν».

Για την λατρεία των οπαδών της Μίλαν: «Έχω ένα χρόνο συμβολαίου ακόμη στην Κίνα και την Τιαντζίν. Θα δούμε τι θα συμβεί. Παίρνω αρκετά μηνύματα καθημερινά από τους οπαδούς της Μίλαν, από την Ιταλία και όλο τον κόσμο. Αυτό με κάνει ευτυχισμένο και πιστεύω πως παρά τη φυγή μου, η αγάπη των οπαδών δεν έφυγε ποτέ».

Επίσης, σε ερώτηση σχετικά με τον Πακέτα, ο Πάτο υπογράμμισε: «Ο Πακέτα είναι πολύ καλός. Η συμβουλή μου είναι να μάθει γρήγορα ιταλικά και να προσπαθήσει με κάθε τρόπο να κάνει καλό ξεκίνημα. Οι οπαδοί της Μίλαν είναι απίστευτοι και θα τον αγαπήσουν».

Επιμέλεια: Σταύρος Παπανάγνου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x