Stoiximan Super League

Πατσατζόγλου: «Άργησε να πάρει τον Λεμονή ο Ολυμπιακός»

Η καλύτερη επιλογή ήταν για την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ο Τάκης Λεμονής στην παρούσα φάση, σύμφωνα με τον Χρήστο Πατσατζόγλου που τον χαρακτήρισε μετρ της ψυχολογίας.

Τον τρόπο για να αλλάξει τα δεδομένα στον Ολυμπιακό έχει ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων» για δεύτερη φορά, όπως ανέφερε ο πρώην παίκτης του Χρήστος Πατσατζόγλου, μιλώντας στον «Πρωταθλητή». Ο πρώην μεσοαμυντικός των «ερυθρόλευκων» θεωρεί ότι ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή για τους Πειραιώτες στην παρούσα φάση και ότι άργησαν να κάνουν τη συγκεκριμένη κίνηση.

Αναλυτικά μίλησε για:

-την επιλογή που έκανε ο Ολυμπιακός με τον Λεμονή: «Κατά την άποψή μου και άργησαν στον Ολυμπιακό να το κάνουν, χωρίς να θέλω με αυτό που λέω να υποτιμήσω τον Βούζα, γιατί είναι καλός προπονητής και παιδί του συλλόγου. Όμως νομίζω ότι αυτό με τον Λεμονή θα έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα και ίσως να είχαμε άλλα αποτελέσματα. Τέλος πάντων, ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Ξέρει κάθε σπιθαμή στα αποδυτήρια, γνωρίζει την ψυχολογία της εξέδρας και ξέρει τι θέλει ο Ολυμπιακός σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο. Πιστεύω ότι ο Λεμονής έχει τον τρόπο του να πετύχει σε αυτό το δύσκολο έργο που έχει, γιατί για να λέμε την αλήθεια δεν είναι απλά τα πράγματα».

-τη δύσκολη αποστολή που ανέλαβε ο Λεμονής: «Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει σε αυτό που ανέλαβε, γιατί είναι πεισματάρης, αγαπάει αυτό που κάνει και ξέρει να κερδίζει τους παίκτες και αυτό είναι σημαντικό γιατί επί Μπέντο βλέπαμε κάποιους παίκτες να μην υπάρχουν και αυτό μου προκαλούσε εντύπωση. Ένας προπονητής και μάλιστα σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βρει τον τρόπο να τους έχει όλους κοντά του. Αυτό είχε κάνει ο Λεμονής την εποχή που ήταν στον Ολυμπιακό και είχαμε φτιάξει μια καλή ομάδα. Και τα πηγαίναμε μια χαρά στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Δεν ήταν τυχαία αυτά τα αποτελέσματα στο Champions League. Θυμάμαι στο ημίχρονο του αγώνα με τη Βέρντερ όταν χάναμε τι μας είπε και πώς μας έπεισε ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Και αυτό έγινε γιατί μας έκανε να το πιστέψουμε. Μεγάλο πράγματα η ψυχολογία στο ποδόσφαιρο και ο Τάκης είναι μετρ της ψυχολογίας.

Του αρέσει να ρισκάρει και αυτό φαίνεται από την απόφαση του να δεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού σε αυτήν τη χρονική στιγμή. Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να το κάνει ο καθένας. Ξέρει ότι στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Δεν έχει μαγικό ραβδάκι, έχει όμως ένα δικό του ξεχωριστό τρόπο να κερδίζει τους παίκτες. Θυμάμαι πολλές στιγμές που δεν ήμουν καλά και με έκανε να αισθάνομαι πιο έτοιμος από κάθε άλλη φορά. Ακόμα και την εποχή που ήμουν τραυματίας και με στήριζε. Αυτά θέλει ο παίκτης από έναν προπονητή και όχι να του κάνει καψώνια
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x