Stoiximan Super League

Παυλίδης: «Μας έκανε καλό η διακοπή»

Η διακοπή του πρωταθλήματος λειτούργησε ευεργετικά για τον Άρη ώστε οι παίκτες του να αφομοιώσουν τα όσα θέλει ο νέος προπονητής της ομάδας, Σάββας Παντελίδης, σύμφωνα με τον Μπάμπη Παυλίδη.

Ο Άρης έκανε… restart, καθώς εδώ και λίγες ημέρες έχει στο τιμόνι του τον Σάββα Παντελίδη και ο Μπάμπης Παυλίδης μίλησε για το νέο ξεκίνημα, τονίζοντας ότι η διακοπή του πρωταθλήματος βοήθησε τους «κίτρινους».

«Έχουμε νέο προπονητή. H διοίκηση ήθελε να δώσει ένα ηλεκτροσόκ. Η διακοπή, μας έκανε καλό για να μάθουμε τι θέλει ο νέος μας προπονητής. Όσο χρόνο και να είχαμε, είμαστε επαγγελματίες και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Οφείλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας 100%. Θα αντεπεξέλθουμε γρήγορα στις υποχρεώσεις μας», δήλωσε ο 27χρονος μεσοεπιθετικός στην Κρατική τηλεόραση.

«Είναι μία δύσκολη έδρα. Ξέρουμε ότι ο ΟΦΗ χρειάζεται βαθμούς. Εμείς είμαστε Άρης. Οπου και να παίζουμε θα πρέπει να κερδίζουμε. Θα μας κάνει καλό ένα νικηφόρο σερί, γιατί προερχόμαστε από τέσσερα άσχημα αποτελέσματα.Η νίκη στη Ριζούπολη μας ανέβασε ψυχολογικά. Με ηρεμία και συγκέντρωση θα πάμε στο επόμενο ματς», πρόσθεσε ο Μπάμπης Παυλίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x