Super League 2

Παυλίδης: «Στόχος μας να φέρουμε πίσω τον κόσμο του Άρη»

Ο σκόρερ του χρυσού τέρματος που έδωσε τη νίκη στον Άρη μέσα στην Δράμα επί της Δόξας, Μπάμπης Παυλίδης, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του κατά τη φετινή περίοδο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Libero 107,4» ο Μπάμπης Παυλίδης:

Για το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στη Δόξα Δράμας: «Είμαι χαρούμενος και εγώ και οι συμπαίκτες μου για την νίκη. Εγώ είμαι ακόμα πιο χαρούμενος για το γκολ και την ομαδική προσπάθεια. Το γκολ δεν είναι τύχη αλλά είναι ικανότητα, αφού έχει γίνει και με τα Τρίκαλα. Σημασία έχει η νίκη, όχι το γκολ».

Για το ποιο από τα δύο γκολ του είναι καλύτερο: «Αυτό θα το κρίνει ο κόσμος. Να είμαστε και προσγειωμένοι. Το χθεσινό ήταν πιο δύσκολο γιατί έκανα κοντρόλ με το στήθος και σούταρα πριν σκάσει η μπάλα. Δε το περίμενε ο τερματοφύλακας. Πίστευε ότι θα μπω πιο μέσα».

Για το ποιο είναι το "αγαπημένο" του πόδι: «Σουτάρω και με τα δύο, αλλά μου αρέσει περισσότερο με το αριστερό. Με βολεύει περισσότερο αν και είμαι δεξιοπόδαρος».

Για ένα σουτ που είχε προηγηθεί πριν το γκολ: «Στο σουτ εκείνο, η μπάλα κόντραρε και ο διαιτητής έδειξε κόρνερ. Έβαλα το άλλο και ευτυχώς πήγαν όλα καλά».

Για το κλίμα στην ομάδα και τα πειράγματα: «Υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Έχουμε γίνει μια παρέα και υπάρχουν πειράγματα. Εγώ, όπως και όλοι, θέλουμε να παίζουμε βασικοί. Από κει και πέρα ο προπονητής είναι αυτός που κρίνει και αποφασίζει».

Για τα νωθρά ξεκινήματα του Άρη: «Αυτό το θέμα πρέπει να το λύσουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές. Μιλήσαμε και με τον προπονητή. Είναι θέμα συγκέντρωσης πιστεύω. Το καλό είναι ότι δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι και το κυνηγάμε μέχρι το τέλος».

Για το ρίσκο που υπάρχει με το νωθρό ξεκίνημα: «Σίγουρα είναι ένα ρίσκο, αλλά φέτος έχει γίνει ένας πολύ καλός προγραμματισμός και αν και δε παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, γυρίζουμε τα παιχνίδια. Υπάρχει βάθος ποδοσφαιριστών, έτσι ώστε και δύο άτομα να βρεθούν σε καλή μέρα, μπορούμε να κερδίσουμε το ματς».

Για το τι άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού: «Πήγαμε στο ημίχρονο, ηρεμήσαμε και πήραμε οδηγίες για το τι πρέπει να γίνει. Είχαμε και τον 12ο παίκτη, τον κόσμο, ο οποίος μας στήριξε ακόμα και όταν μείναμε πίσω στο σκορ».

Για τον κόσμο του Άρη: «Κέρδισε και ο κόσμος χθες, καθώς μόνο ο δικός μας ο λαός ακουγόταν. Τους ευχαριστούμε ξανά και ελπίζουμε να γεμίσουν το Χαριλάου τη Κυριακή. Είναι ένας από τους στόχους μας να φέρουμε τον κόσμο πίσω. Ξέρουμε ότι είναι απογοητευμένοι, αλλά όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι κάτι καλύτερο γίνεται φέτος».

Για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ: «Όλοι ξέρουμε τη δυναμική του ΟΦΗ. Δεν παύει να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα τα παίξουν όλα για όλα επειδή έκαναν μια ήττα και έμειναν πίσω. Πρέπει να μπούμε σαν Άρης, συγκεντρωμένα και όχι όπως τα προηγούμενα παιχνίδια. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, κερδίζουμε και πάμε στο επόμενο».

Για την προσωπική δουλειά του στη προπόνηση: «Δεν επαναπαύομαι ποτέ, πάντα δουλεύω και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου και στα επόμενα παιχνίδια. Είναι στόχος μου να μπω στη βασική 11αδα. Ο προπονητής κάνει τις επιλογές γιατί ξέρει καλύτερα. Δεν έχω άγχος όταν έρχομαι από τον πάγκο. Όταν μου δίνεται η ευκαιρία, παίζω. Μου λείπει ρυθμός για να ανεβάσω και άλλο την απόδοση μου».

Για το τι του αρέσει να κάνει στο γήπεδο: «Μου αρέσει να πατάω περιοχή και να βγαίνω μπροστά, όπως επίσης και το επιθετικό ποδόσφαιρο».

Για την θέση του: «Φέτος παίζω ως ψεύτικο 10αρι. Η θέση μου κανονικά είναι 8αρι-10αρι. Πέρσι έπαιζα ως 6αρι γιατί είχαμε πιο επιθετικογενή χαφ, όπως ο Τάτος».

Για την μη ικανοποίηση του προπονητή παρά τις νίκες: «Νομίζω πως όταν είσαι μεγάλη ομάδα δε φτάνει μόνο να κερδίζεις. Ο προπονητής μας είναι προσγειωμένος και θέλει το τέλειο, δηλαδή να κερδίζει με καλό ποδόσφαιρο».

Για το ποιο είναι το καλύτερο δεύτερο ημίχρονο της ομάδας: «Νομίζω με την Παναχαϊκή έχει γίνει το καλύτερο δεύτερο ημίχρονο μας, εξαιτίας και της ποιότητας του αντιπάλου. Όπως και το δεύτερο ημίχρονο με τον Εργοτέλη που ήμασταν μόνοι μας στο γήπεδο».

Για το φετινό πρωτάθλημα και τι πρέπει να κάνει ο Άρης: «Νομίζω πως οι πρώτες τέσσερις-πέντε ομάδες είναι πολύ δυνατές. Εμείς δε πρέπει να τα κοιτάμε αυτά, θέλουμε να συνεχίσουμε ως πρωτοπόροι για να είμαστε και πιο άνετοι αργότερα. Πρέπει να κοιτάμε την ομάδα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x