Champions League

Παχατουρίδης: «Ο Ολυμπιακός βγαίνει πάντα πιο δυνατός στα δύσκολα»

Ο Ολυμπιακός έχει να ξεπεράσει το υψηλό εμπόδιο της Σπόρτινγκ, αλλά ο Θοδωρής Παχατουρίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τονίζοντας ότι ταιριάζουν πιο πολύ τα δύσκολα στους «ερυθρόλευκους».

Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός θα πετύχει τον στόχο του κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας στο Καραϊσκάκη εμφανίστηκε ο Θοδωρής Παχατουρίδης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Μάνο Σπανόπουλο-Αλέξανδρο Ξενικάκη.

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε ότι στους «ερυθρόλευκους» πάνε πιο πολύ τα δύσκολα ότι πάντα βγαίνουν πιο δυνατοί λειτουργώντας υπό αυτές τις συνθήκες. «Η ομάδα έχει τη σφραγίδα του προπονητή», σχολίασε.

Αναλυτικά μίλησε για:

-την κατάσταση του Ολυμπιακού: «Πάντα παίζει ρόλο και το προηγούμενο ματς, που στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν του πρωταθλήματος, αλλά αυτό το παιχνίδι κόντρα στην Σπόρτινγκ τώρα είναι ξεχωριστό. Στα προηγούμενα φετινά ευρωπαϊκά ματς παρουσίασε πλάνο, είδαμε την στόφα του προπονητή στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ο κόσμος παίζει ρόλο και όταν βλέπει καλά την ομάδα, την ωθεί προς το καλό αποτέλεσμα».

-το επίπεδο δυσκολίας του ματς και το ότι ο Χάσι δεν βλέπει την αναμέτρηση ως… τελικό: «Ο Ολυμπιακός πάντα βγαίνει πιο δυνατός στα δύσκολα. Στα εύκολα εφησυχάζει και έρχονται κατραπακιές και παράλληλα η γκρίνια από τον κόσμο. Έτσι συνέβαινε όταν έπαιζα και εγώ. Ο προπονητής πρέπει να έχει και το μάνατζμεντ για να προετοιμάζει το κλίμα προς τα έξω. Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να αποφορτίσει τον κόσμο, αλλά και τους παίκτες. Εκεί έχει επικεντρωθεί. Προετοιμάζεται ο κόσμος για μη ικανοποιητική απόδοση σε κάποιο διάστημα του αγώνα».

-το γεγονός ότι δεν παίζουν πολλοί Έλληνες στον Ολυμπιακό: «Σίγουρα δεν είναι καλό από την άποψη ότι πάντα πρέπει στις ελληνικές ομάδες πρέπει να υπάρχει έντονο αυτό το στοιχείο. Στα άλλα ματς υπήρχαν ο Σιώπης, ο Ανδρούτσος και άλλοι. Τα είχαμε πάρει και στην Εθνική που ήμουν προπονητής αυτά τα παιδιά. Όταν ο προπονητής έχει πλάνο και πειθαρχία στον αγωνιστικό χώρο, είναι δικό του πρόβλημα το ποιον θα βάλει. Είναι σε ευχάριστη και συνάμα δύσκολη θέση. Φάνηκε από την αρχή ότι υπάρχει η σφραγίδα του προπονητή στις μεταγραφές και στον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού».

-το γεγονός ότι επέστρεψε σε πάγκο ομάδας, αναλαμβάνοντας την Θήβα: «Μετά από δύο χρόνια που έδωσα προτεραιότητα σε ακαδημίες, μου έλειψε το ποδόσφαιρο. Μου αρέσει αυτό που κάνω. Ένιωσα ότι έπρεπε να επιστρέψω σε μια ομάδα. Η τωρινή Γ’ Εθνική είναι όπως πριν δέκα χρόνια η Δ’ Εθνική. Δεν θα είχα πρόβλημα να πάω σε ομάδα του τοπικού για να βάλω τις βάσεις και να πάω προς τα πάνω. Από τις ακαδημίες του Paradise mini football και τη Δόξα Αγίας Άννας που ήμουν πήγαν παιδιά στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x