Stoiximan Super League

Παζάρια από τον Σίλντενφελντ

Νέα επαφή είχε ο Παναθηναϊκός με τον Σίλντενφελντ και διαπιστώθηκαν σημαντικές διαφορές σε αυτά που προσφέρουν οι «πράσινοι» και σε αυτά που θέλει ο Κροάτης. Έχει εναλλακτικές το «τριφύλλι».

Μίλησε και πάλι με την πλευρά του Γκόρντον Σίλντενφελντ ο Παναθηναϊκός. Η νέα επαφή έγινε το Σάββατο, αλλά δεν έγινε κάποιο βήμα προς τα εμπρός για το «τριφύλλι» που έχει ξεχωρίσει εδώ και καιρό την περίπτωση του Κροάτης στόπερ για την περαιτέρω ενίσχυση της άμυνας του.

Όλα είναι ανοιχτά στην παρούσα φάση για τον 31χρονο, που δεν έχει μείνει ελεύθερος από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, καθώς παρατηρήθηκαν διαφορές σε αυτά που προσφέρει ο Παναθηναϊκός και σε αυτά που ζητά ο ποδοσφαιριστής. Ο μάνατζερ του, Μάριο Κνεζ, ξεκαθάρισε πως ο «Σίφο» θέλει τριετές συμβόλαιο, σύμφωνα με την «Πράσινη», την ώρα που η ελληνική ομάδα κάνει λόγο μόνο για διετές. Αυτή είναι η μια σημαντική διαφωνία και η άλλη έχει να κάνει με το οικονομικό. Η πλευρά του παίκτη τόνισε ότι με αυτόν τον τρόπο θα καλυφθεί η διαφορά από τις απώλειες (περίπου 700.000 ευρώ) που θα έχει ο Σίλντενφελντ από τη στιγμή που θα σπάσει το συμβόλαιο του με την Ντιναμό.

Παράλληλα, ο Κνεζ έκανε λόγο για μεγαλύτερα μπόνους από αυτά είχαν πέσει αρχικά στο τραπέζι. Η κατάσταση δείχνει να περιπλέκει ύστερα από αυτήν την εξέλιξη, αλλά στον Παναθηναϊκό δεν δείχνουν να αγχώνονται και ενώ έχουν οριοθετήσει ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Αντρέα Στραματσόνι το… ταβάνι για τη συγκεκριμένη περίπτωση και δύσκολα θα μπουν σε παζάρια ώστε να ντυθεί και πάλι στα πράσινα ο Κροάτης.

Επιπλέον, κοιτούν και τις εναλλακτικές λύσεις. Από αυτές που έχουν στη λίστα τους, αυτή που ξεχωρίζει είναι του Κρίστοφερ Σάμπα που έχει μείνει ελεύθερος από την Ντιναμό Μόσχας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x