Ελλάδα

Πεντάρα και «2 στα 2» για την Εθνική

Σαρωτική η Ελπίδων. Με τους Κουλούρη-Γαλανόπουλο να σκοράρουν σε δεύτερο σερί ματς, η Εθνική επικράτησε 5-1 της Μολδαβίας και διατήρησε το απόλυτο στα προκριματικά του EURO U-21.

Την ισοπέδωσε και έκανε το «2 στα 2» η Εθνική Ελπίδων.

Τους έξι βαθμούς έφθασε η γαλανόλευκη του Αντώνη Νικοπολίδη στα προκριματικά του EURO U-21, επικρατώντας 5-1 της Μολδαβίας στο Περιστέρι και σε συνδυασμό με το 2-0 επί της Λευκορωσίας στην πρεμιέρας συνέχισε με το απόλυτο στον όμιλό της.

Κώστας Γαλανόπουλος και ο Ευθύμης Κουλούρης (σκόραρε δις) έδειξαν και πάλι τον δρόμο προς τη νίκη με τα γκολ τους και ενώ είχαν πετύχει τα τέρματα της Εθνικής στην πρεμιέρα. Ο μέσος της ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο έβδομο λεπτό και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 34’ με τον Καράρους. Λίγο πριν την ανάπαυλα ο φορ του ΠΑΟΚ έδωσε προβάδισμα στην Ελλάδα και την έστειλε με άλλη ψυχολογία στα αποδυτήρια και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Λημνιός έκανε το 3-1. Στο 57’ ο Κουλούρης ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας του και στο 78’ ο Θανάσης Ανδρούτσος του Ολυμπιακού έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Ελλάδα (Αντώνης Νικοπολίδης): Κότσαρης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Ευαγγέλου, Πασαλίδης, Καραχάλιος, Γαλανόπουλος (76' Μεληκιώτης), Λημνιός, Ανδρούτσος (79' Π. Ορφανίδης), Μανθάτης (65' Χατζηγιοβάννης), Κουλούρης.

Η βαθμολογία του ομίλου

1. Ελλάδα 6
2. Κροατία 3
3. Λευκορωσία 3
4. Μολδαβία 3
5. Σαν Μαρίνο 0
6. Τσεχία 0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x