Γενικά

Πεντάσφαιρη Μπερ Σεβά πριν τον Ολυμπιακό!

Με αλλαγμένη σύνθεση σε σχέση με τον αγώνα στην Ελλάδα, η Χάποελ Μπερ Σεβά διέλυσε 5-0 την Χάποελ Ασκελόν και έδειξε «καυτή» πριν το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Πέταγε φωτιές η Χάποελ Μπερ Σεβά, λίγες μέρες πριν τον μεγάλο επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Με φουλ αναπληρωματικούς στη σύνθεσή της (2-3 ίσως παίξουν από αυτούς την επόμενη Τετάρτη), η πρωταθλήτρια Ισραήλ διέλυσε 5-0 την Χάποελ Ασκελόν για το Λιγκ Καπ της χώρας.

Η προσεχής αντίπαλος των Πειραιωτών ήταν καταιγιστική, έδειξε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με αυτό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (όπου κατέβηκε αμυντικά) και είναι ενδεικτικό πως είχε 10 κόρνερ έναντι ενός, είχε 13 ευκαιρίες στην εστία έναντι μίας και συνολικά 28 τελικές!

Στο 23’ ο Μαρανιάο συνδύασε το ντεμπούτο του με γκολ, ανοίγοντας το… δρόμο για την ομάδα του. Στο 40’ ήταν η σειρά του Ρουμάνου Χομπάν να βρει δίχτυα, ενώ στο 51’ ο Σαχάρ με πέναλτι ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ. Αν και με «δεύτερα», η Μπερ Σεβά δεν έχανε το… κέφι της και συνέχισε το πάρτι στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μπουζάλιο ήταν ο επόμενος που χρίστηκε σκόρερ –με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα- ενώ στο 66’ ο Μπιτόν διαμόρφωσε το τελικό 5-0, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο 87’ να χάνει πέναλτι, με τον Μπουζάλιο να σημαδεύει στα… περιστέρια.

Η σημερινή σύνθεση της Μπερ Σεβά: Χαϊμόφ, Οχαγιόν, Τζεντέκ (67’ Χεγκεμόνι), Τουργκεμάν, Α. Μπιτόν, Οβιντιού Χομπάν (56’ Μαχράν Ραντί), Γιουβάλ Σαμπταΐ, Ντ. Μπιτόν, Μπουζάλιο, Μπεν Σαχάρ (56’ Μπαρντά), Μαρανιάο (56’ Ρόμπιν Ρεν)

Κι αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό, στο «Καραϊσκάκης»: Γκόρες, Μπίτον, Μιγκέλ Βίτορ, Νουακαέμε, Μπαρντά (68’ Σαχάρ), Νταβιτζάντα, Μπράουν, Τάχα, Μέλικσον (76’ Ράντι), Σοάρες, Όγκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x