Γ' Εθνική

«Πεντάσφαιρος» και πρώτος ο Ηρακλής!

Ο Ηρακλής διέλυσε με σκορ 5-0 τον Πιερικό και εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την ήττα του Άρη Παλαιοχωρίου (2-1 από την Καρίτσα), για να περάσει ξανά στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Με το πόδι στο γκάζι συνεχίζει την πορεία του ο Ηρακλής.

Οι «κυανόλευκοι» επιβλήθηκαν 5-0 του Πιερικού, πανηγυρίζοντας την τέταρτη σερί νίκη τους και μένοντας για έκτο ματς μακριά από τις ήττες.

Έτσι, εκμεταλλεύτηκαν ιδανικά την ήττα του Άρη Παλαιοχωρίου από την Καρίτσια (2-1), περνώντας στην πρώτη θέση του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, μετά την ολοκλήρωση της 20ης αγωνιστική του ομίλου.

Ο… συνήθης ύποπτος σκόρερ, Ρόβας, άνοιξε το σκορ στο 26’, μετά από ασίστ του Παπαδόπουλου, ενώ στο 45’ οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο Ρόβας τροφοδότησε τον Παπαδόπουλο, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 68’ ο Πτηνόπουλος ανέβασε περισσότερο τον δείκτη του σκορ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μεντί διαμόρφωσε το τελικό 4-0, μετά από σέντρα σουτ που κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα.

Ηρακλής: Βοσνιάδης, Καραντασιάδης (80΄ Καστριτσέας), Γιαννίτσης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Κωστούλας (75΄ Γκουτσίδης), Παναγιωτούδης (62΄ Μεντί), Α. Αθανασίου, Παπαδόπουλος (75΄ Π. Αθανασίου), Πτηνόπουλος, Ρόβας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x