Ισπανία

Πέντε λόγοι που θέλει η Ρεάλ να διώξει τον Χάμες

Tους πέντε λόγους για τους οποίους η Ρεάλ σκέφτεται να πουλήσει τον Κολομβιανό, Χάμες Ροντρίγκες, παρουσιάζει η «As».

Μετά την περσινή εξαιρετική του σεζόν, ο Χάμες Ροντρίγκες τη φετινή χρονιά κινείται σε ρηχά νερά, με τη Ρεάλ να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να τον πουλήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την «As» η Ρεάλ σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να βγάλει στο «σφυρί» τον Χάμες, με τις Μαν. Γιουνάιτεντ, Μαν. Σίτι, Τσέλσι, Παρί να ενδιαφέρονται σοβαρά για την απόκτηση του.

Δείτε τους πέντε λόγους:

1: Η συνεχόμενη πτώση της απόδοσης του

Ο βασικός λόγος για τον οποίο η «βασίλισσα» σκέφτεται να βγάλει στο «σφυρί» τον Χάμες έχει να κάνει με το γεγονός πως η απόδοση του Κολομβιανού πάει από το κακό στο χειρότερο. Η πτώση του 24χρονου ξεκίνησε από την αρχή της φετινής χρονιάς, στην οποία έχει πραγματοποιήσει 22 συμμετοχές, έχοντας πετύχει μόλις έξι γκολ, ενώ την περσινή χρονιά είχε αγωνιστεί σε 46 παιχνίδια, έχοντας πετύχει 17 γκολ. Το τελευταίο πρόβλημα έχει να κάνει με το σύστημα, καθώς δεν μπορεί να βρεθεί η σωστή θέση για αυτόν στο 4-3-3 του Ράφα Μπενίτεθ στην αρχή της σεζόν και αργότερα στο ίδιο σύστημα του Ζινεντίν Ζιντάν.

2: Εξωγηπεδική ζωή

Η εξωγηπεδική ζωή του Κολομβιανού έχει γίνει πλέον μόνιμα θέμα στα ισπανικά ΜΜΕ. Την πρωτοχρονιά πιάστηκε να οδηγάει με 200 χλμ την ώρα, ενώ αγνοούσε επιδεικτικά το περιπολικό που του έκανε νόημα να σταματήσει. Για αυτό το λόγο, φαίνεται πως η υπομονή των διοικούντων των «μερένχες» έχει εξαντληθεί. Μένει να δούμε αν θα αλλάξει κάτι μέχρι το τέλος της χρονιάς.

3: Το αίτημα για αύξηση των αποδοχών

Πριν από λίγους μήνες ο γνωστός μάνατζερ του Κολομβιανού, Ζόρζε Μέντες, συζήτησε με τους ανθρώπους της «βασίλισσας» το ενδεχόμενο να υπάρξει «γενναία» αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του πελάτη του. Κάτι που φυσικά δεν ικανοποίησε ιδιαίτερα την Ρεάλ.

4: Η μεταπωλητική αξία

Παρόλα τα προβλήματα του, εντός και εκτός γηπέδου, ο 24χρονος εξακολουθεί να έχει μεγάλη μεταπωλητική αξία στην Ευρώπη. Η τιμή του εκτιμάται πως αγγίζει τα 80 εκ. ευρώ. Ο Γκουαρντιόλα ο οποίος έχει εκφράσει στο παρελθόν τον θαυμασμό του για τον Κολομβιανό σταρ και είναι πιθανό να κοιτάξει την περίπτωση του, αν βγει στην αγορά από την Ρεάλ. Επίσης, Τσέλσι, Μαν. Γιουνάιτεντ και Πάρι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

5: Η οργή των οπαδών της Ρεάλ

Δεν έχουν αφήσει σε ησυχία την φετινή χρονιά τον Χάμες οι οπαδοί της «βασίλισσας», λόγω των κακών του εμφανίσεων αλλά και της ξέφρενης εξωγηπεδικής του ζωής. Στο ντέρμπι με αντίπαλο την Ατλέτικο, στο οποίο ο Κολομβιανός πραγματοποίησε ίσως την χειρότερη του εμφάνιση με την φανέλα της Ρεάλ, οι οπαδοί των «μερένχες» αποδοκίμαζαν σε κάθε επαφή του με την μπάλα τον 24χρονο, ενώ το ίδιο έκαναν σε μεγαλύτερη ένταση την ώρα που αντικαταστάθηκε.

Επιμέλεια: Σπύρος Νικολαΐδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x