Ισπανία

Πέδρο: «Σκέφτομαι να φύγω»

Να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν σκέφτεται ο Πέδρο, καθώς, όπως δήλωσε, δεν αισθάνεται πλέον σημαντικός για την ομάδα του.

Το ενδεχόμενο να φύγει από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν, εξετάζει ο Πέδρο.

Ο επιθετικός των Καταλανών σκέφτεται να αποχωρήσει από τους «Μπλαουγκράνα», κάτι, που όπως δήλωσε, είναι λογικό από τη στιγμή που δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

«Όταν δεν έχεις αρκετό χρόνο συμμετοχής είναι φυσιολογικό να μην αισθάνεσαι σημαντικός για την ομάδα σου. Όταν παίζεις σε λίγα παιχνίδια και μάλιστα για λίγα λεπτά, είναι λογικό να υπάρχει θέμα αποχώρησης. Για όλους τους ποδοσφαιριστές ισχύει αυτό», ήταν τα λόγια του Ισπανού που στη συνέχεια τόνισε ότι δεν έχει συζητήσει με κάποια ομάδα μέχρις στιγμής.

«Δεν έχω συζητήσει με κανέναν μέχρι στιγμής. Το σημαντικότερο πράγμα είναι να παραμείνω ήρεμος και να τελειώσω τη σεζόν καλά. Δεν έχω πάρει κάποια απόφαση μέχρι στιγμής για το μέλλον μου. Προς το παρόν παραμένω εδώ και ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου», κατέληξε.

Το συμβόλαιο του Πέδρο τελειώνει το 2016 κάτι που σημαίνει ότι αν δεν ανανεώσει, η Μπαρτσελόνα θα κοιτάξει να τον πουλήσει το καλοκαίρι προκειμένου να μην τον χάσει την επόμενη σεζόν ως ελεύθερο.

Ωστόσο, το γεγονός ότι οι Καταλανοί δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν μεταγραφές, ίσως τους κάνει να σκεφτούν να πείσουν τον Ισπανό να παραμείνει στη Βαρκελώνη.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x