Europa League

Πεφτ-αστέρας!

Μέσα σε 17 λεπτά τελείωσαν όλα για τον Αστέρα Τρίπολης που από το 27' μέχρι το 44' δέχτηκε τρία γκολ από τον Ντι Σάντο και υπέκυψε 4-0 από την Σάλκε στην Veltins Arena.

Τα πάντα κρίθηκαν μέσα σε 17 λεπτά στην Veltins Arena. Λίγο πριν βγει το πρώτο ημίωρο, στο οποίο οι Αρκάδες δεν φαινόταν να κινδυνεύουν ιδιαίτερα, ήρθε ένα ξέσπασμα των Γερμανών για να σκορπίσουν τον Αστέρα και να προηγούνται μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους με 3-0. Ο Αργεντινός Ντι Σάντο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής με το χατ-τρικ (28’ 37’, 44’ πεν.) με την Σάλκε να τελειώνει το ματς από το πρώτο μέρος. Ο Χούντελααρ στο 84' διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Σοβαρά τα προβλήματα για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη που προβλημάτισε έντονα με την εικόνα της.

inner

H βαθμολογία στον 11ο όμιλο:

Σάλκε 6 7-0
Σπάρτα 4 3-1
Αστέρας Τρ. 1 1-5
ΑΠΟΕΛ 0 0-5

Επόμενη αγωνιστική:

ΑΠΟΕΛ - Αστέρας Τρίπολης

Σάλκε - Σπάρτα Πράγας


Το ματς

Ο Αστέρας φαινόταν να έχει μπει καλά διαβασμένος στο παιχνίδι και να έχει κλείσει καλά τους χώρους. Στο πρώτο τέταρτο μάλιστα είχε καλές προϋποθέσεις να βγει και σε κόντρα επίθεση, δίχως όμως να καταφέρει να αξιοποιήσει κάποια απ’ αυτές. Η Σάλκε είχε σουτ από καλή θέση του Σανέ στο 2’ που έφυγε έξω, ενώ ο Ιγκλέσιας απάντησε με σουτ άουτ, τρία λεπτά μετά. Ωραία πλαγιοκόπηση της Σάλκε από αριστερά, με τον Κολάσινατς να στρώνει στο σημείο του πέναλτι στον Γκορέτσκα, με τον Σανκαρέ να επεμβαίνει σωτήρια.

inner

Μέχρι το 28ο λεπτό ο Αστέρας κρατούσε καλά, όμως μια γρήγορη επίθεση από δεξιά έφερε το πρώτο γκολ της Σάλκε. Ο Ρίτερ έβγαλε σέντρα από δεξιά, στο πρώτο δοκάρι ο Ντι Σάντο πρόλαβε τον Σανκαρέ και έκανε την προβολή για το 1-0. Η Σάλκε άρχισε ν’ ανεβάζει στροφές και από ένα κόρνερ, που εκτέλεσε ο Γκάις, ο Αργεντινός βρέθηκε τελείως ξεμαρκάριστος στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έκανε το 2-0. Το 3-0 ήρθε από μια μάλλον...υπερβολική απόφαση του Ολλανδού ρέφερι, Ντε Μπόεκελ που είδε χέρι του Έντερσον σε εκτέλεση φάουλ. Ο Ντι Σάντο ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα κι έτσι έκανε το χατ-τρικ για να δώσει πλέον διάσταση στο προβάδισμα των Γερμανών (3-0). Μάλιστα στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σανέ, έφυγε από αντικανονική θέση, αλλά έχασε το τετ-α-τετ.

inner

Ο Μπραϊτενράιτερ βρήκε την ευκαιρία να ξεκουράσει τον Γκάις και να ρίξει στο ματς τον Αϊχάν. Ο τελευταίος δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Θεοδωρόπουλου σε δύο περιπτώσεις στο 46’ και το 61’, αλλά ο πορτιέρο του Αστέρα έκανε ισάριθμες θαυμάσιες επεμβάσεις. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ακόμα περισσότερο με τις φάσεις, να αποτελούν είδος προς εξαφάνιση, ενώ ο Μπράιτενραϊτερ έκανε δύο ακόμα αλλαγές προκειμένου να ξεκουράσει βασικά στελέχη του, ενόψει συνέχειας. Η Σάλκε ανέβασε πάλι στροφές στο τελευταίο τέταρτο και ο Χούντελααρ μετά από εξαιρετική πάσα του Σανέ, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και διαμόρφωσε το 4-0.

Η εξέλιξη όπως την παρακολουθήσατε σε real-time μέσω του sport-fm.gr



Σάλκε: Φάρμαν, Ρίτερ, Χέβεντες, Μάτιπ, Κολάσινατς, Γκάις (46’ Αϊχάν), Γκoρέτσκα (73' Μάγιερ), Χόιμπεργκ, Σανέ, Ντι Σάντο (63’ Τσούπο Μοτίνγκ), Χούντελααρ

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Σανκαρέ, Γκοϊάν (69' Φούντας), Γιαννούλης, Έντερσον (79' Κουρμπέλης), Ιγκλέσιας, Ζησόπουλος, Χαμντανί, Μάσα (59’ Τσοκάνης), Γιάννου

Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x