Stoiximan Super League

Πειθαρχική δίωξη στον Λέτο!

Ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Σεμπαστιάν Λέτο για τη συμπεριφορά του απέναντι στον Μάνταλο στο πρόσφατο ντέρμπι, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.

Πειθαρχική δίωξη στον Σεμπαστιάν Λέτο για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ προς τον Μάνταλο άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.

Πρόκειται για μια εξέλιξη η οποία ενδεχομένως να θέσει τον Αργεντινό «εκτός πλάνων» του Μαρίνου Ουζουνίδη για το παιχνίδι Κυπέλλου του τριφυλλιού με τον ΠΑΟΚ. Σε αυτό θα παίξει ρόλο πότε θα κληθεί σε απολογία ο Αργεντινός από την Σούπερ Λίγκα και πότε θα του επιβληθεί η τιμωρία.

Εάν η Λίγκα καλέσει σήμερα τον Λέτο τότε είναι πολύ πιθανό να απουσιάζει στο ντέρμπι με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Αντιθέτως, εάν η κλήση του Αργεντινού γίνει αύριο για να απολογηθεί την Πέμπτη τότε θα αγωνιστεί κανονικά στο πρώτο ματς αλλά όχι στη ρεβάνς.

Η τιμωρία που αναμένεται να επιβληθεί στον Σεμπαστιάν Λέτο είναι η απουσία δύο αγωνιστικών βάσει των όσων ορίζει ο κανονισμός.

Θυμίζουμε ότι ο Λέτο είχε φτύσει τον Μάνταλο στο ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, Πρέπει να επισημάνουμε ότι υπήρχε πιθανότητα να κληθεί σε απολογία και ο Μάνταλος για χτύπημα που φέρεται να έκανε στον Αργεντινό εκτός φάσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x