Stoiximan Super League

Πέκχαρτ: «ΑΕΚ είμαστε. Νίκες παντού»!

Στο πόσο σημαντικό θα είναι για την ΑΕΚ ένα νικηφόρο πέρασμα από την έδρα της Κέρκυρας αναφέρθηκε ο Τόμας Πέκχαρτ. «Το χρειαζόμουν», είπε ο Τσέχος για τα δύο γκολ κόντρα στην Καρδίτσα.

Σύνθημα νίκης της ΑΕΚ στην Κέρκυρα από τον Τόμας Πέκχαρτ. Ο Τσέχος φορ, μιλώντας στη Nova, τόνισε πως θα τον βοηθήσουν ψυχολογικά τα δύο τέρματα που σημείωσε στο ματς Κυπέλλου κόντρα στην Καρδίτσα, προσθέτοντας πως η Ένωση οφείλει να πάρει τους τρεις βαθμούς με κάθε τρόπο στο νησί των Φαιάκων το Σάββατο.

Αναλυτικά:

«Σκόραρα δύο γκολ, γεγονός το οποίο μου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. Κάθε επιθετικός άλλωστε χρειάζεται τα γκολ. Ελπίζω να συνεχίσω να σκοράρω και στους αγώνες του πρωταθλήματος».

Για την ισοφάριση της ΑΕΚ παρά το προβάδισμα των δύο τερμάτων: «Δεν ανησυχούμε για το γεγονός αυτό. Σίγουρα δεν είχαμε καλή εμφάνιση και κάτι δεν κάναμε κάποια πράγματα σωστά στους συγκεκριμένους δύο αγώνες. Ιδιαίτερα στο τελευταίο ματς δεχθήκαμε ανόητα γκολ από στημένες φάσεις. Οφείλαμε να παίξουμε πιο έξυπνα και να πάρουμε τη νίκη».

Για το παιχνίδι στην Κέρκυρα τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε νικηφόρα. Είμαστε η ΑΕΚ και πρέπει να νικάμε συνεχώς. Για την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή μας είναι κάτι πολύ σημαντικό. Είναι θέμα του προπονητή η τακτική που θα ακολουθήσει σ' αυτό το ματς, αλλά είμαστε η ΑΕΚ και πρέπει παντού να έχουμε ως στόχο τους τρεις βαθμούς. Δεν έχει σημασία με ποιον τρόπο θα νικήσουμε, αλλά πρέπει να γίνει»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x