Stoiximan Super League

Πέκχαρτ: «Δωρίσαμε το τελευταίο γκολ στον Παναθηναϊκό»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Τόμας Πέκχαρτ μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

«Στην ουσία νομίζω ότι δωρίσαμε αυτό το γκολ στον Παναθηναϊκό και σε ομάδες σαν την ΑΕΚ δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα»...

Με τον τρόπο αυτό ο Πέκχαρτ σχολίασε το νικητήριο τέρμα του τριφυλλιού στο παιχνίδι με την ΑΕΚ επισημαίνοντας για το ματς γενικότερα:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά, δεχθήκαμε δύο γκολ. Ο προπονητής χρειάστηκε να κάνει κάποιες αλλαγές, μπήκαμε καλύτερα στο δεύτερο και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας», κατέληξε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέκχαρτ:

Για τη διαφορετική εικόνα της ΑΕΚ στα δύο ημίχρονα:
«Δεν μπορώ να εξηγήσω πολλά. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά, δεχθήκαμε δύο γκολ. Ο προπονητής χρειάστηκε να κάνει κάποιες αλλαγές, μπήκαμε καλύτερα στο δεύτερο και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας».

Για το τι έγινε στην τελευταία φάση και χάθηκε το ματς:
«Δεν την είδα καθαρά τη φάση, αλλά αυτό που είδα είναι ότι δεν ήταν κάποια τρελή αντεπίθεση, κάποια πάρα πολύ γρήγορη αντεπίθεση, ήταν ένα γκολ που ήρθε σιγά-σιγά, αργά και εύκολα σχετικά. Στην ουσία νομίζω ότι δωρίσαμε αυτό το γκολ στον Παναθηναϊκό και σε ομάδες σαν την ΑΕΚ δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα».

Για το χειροκρότημα των οπαδών στο τέλος και αν τους απαλύνει τον πόνο από την ήττα:
«Στην ανάπαυλα οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν διαφορετικές, όταν μπορέσαμε και ισοφαρίσαμε, έγινε το 2-2, ο κόσμος αναθάρρησε και μας στήριξε. Το τρίτο γκολ όταν ήρθε, έγινε όπως έγινε, τελείωσε το ματς και κανείς από μας δεν είναι ευχαριστημένος, όλοι είμαστε στεναχωρημένοι με το τελικό αποτέλεσμα».

Για το αν μπορεί να επηρεάσει η εξέλιξη του ντέρμπι την ΑΕΚ στο ματς με τον Πλατανιά που ακολουθεί:
«Είναι ένα παιχνίδι τελικός στην ουσία. Θα πάμε για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, διαφορετικά θα είναι δύσκολη η κατάσταση για τα πλέι-οφ. Πριν κάποιους μήνες παίξαμε με τον Πλατανιά στο Κύπελλο, ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, οπότε πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας και να δείξουμε την αντίδραση της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x