Ισπανία

Πελέ: «Έπρεπε να πάει στην Παρί ο Νεϊμάρ»

Τη δική του γνώμη για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί κατέθεσε ο Πελέ, υποστηρίζοντας την απόφαση του 25χρονου άσου να αφήσει την Μπαρτσελόνα.

Όλοι πλέον έχουν πάρει θέση για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερνμέν και δεν θα μπορούσε να μην καταθέσει τη δική του άποψη ο Πελέ. Όπως τόνισε, ο 25χρονος επιθετικός έπραξε πολύ σωστά αφήνοντας την Μπαρτσελόνα για να μετακομίσει στην Πόλη του Φωτός.

«Αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος παίκτης της Βραζιλίας και νομίζω ότι η μετακίνησή του στην Παρί ήταν πολύ καλή κίνηση αφού υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός στην Μπαρτσελόνα εξαιτίας της παρουσίας του Μέσι. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή ευκαιρία για αυτόν, έπρεπε να πάρει μεταγραφή για να δείξει τι πραγματικά μπορεί να κάνει. Είναι πάντως πολύ επικίνδυνο όταν έχει τέτοια ευθύνη για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις» είπε αρχικά ο Πελέ.

Παράλληλα μίλησε και για την υπόθεση του Κουτίνιο: «Δεν χρειάζεται να πάει στην Μπαρτσελόνα. Δεν είναι απαραίτητο να αλλάζεις ομάδα συνέχεια προκειμένου να αποδείξεις ότι είσαι πραγματικά καλός. Όλα έχουν να κάνουν με το να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x