Αγγλία

Πελεγκρίνι: «Καλύτερα να παίξει τη νέα σεζόν ο Γιαρμολένκο»

Από τη νέα σεζόν ενδέχεται να επιστρέψει στα ματς, σύμφωνα με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο επιθετικός της Γουέστ Χαμ, Αντρέι Γιαρμολένκο, ο οποίος είχε τραυματιστεί τον Οκτώβριο στον Αχίλλειο τένοντα.

Δεν αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο επιθετικός της Γουέστ Χαμ, Αντρέι Γιαρμολένκο (είχε τραυματιστεί στον Αχίλλειο τένοντα τον περασμένο Οκτώβριο) πριν από το τέλος της σεζόν, όπως τόνισε ο προπονητής του, Μανουέλ Πελεγκρίνι σε δηλώσεις του σε αγγλικά Μέσα.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής των «σφυριών» τόνισε πως θέλει να δώσει στον παίκτη του περισσότερο χρόνο ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα εν όψει της επόμενης σεζόν: «Ο Γιαρμολένκο δουλεύει καλά, δεν έχει πόνο, τρέχει και παίζει με τη μπάλα, αλλά ίσως να είναι νωρίς για εκείνον να αγωνιστεί πριν τελειώσει η σεζόν. Ο τραυματισμός στον Αχίλλειο τένοντα είναι ένας από τους χειρότερους διότι δεν μπορεί να ξεπεραστεί γρήγορα και χρειάζεται υπομονή. Το να παίξει από τώρα δεν νομίζω ότι θα ήταν καλό για εκείνον, είναι προτιμότερο να κάνει μία καλή προετοιμασία πριν από την νέα σεζόν».

Επιμέλεια: Γιάννης Καλομοίρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x