Αγγλία

Πελεγκρίνι: «Η Τσέλσι θα χάσει βαθμούς»

Την πεποίθησή του ότι η Τσέλσι θα χάσει βαθμούς μέχρι το τέλος της σεζόν εξέφρασε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι, τονίζοντας ότι η ομάδα του έχει ακόμη ελπίδες για τον τίτλο.

Δεν παρατάει τις πιθανότητές του για τον τίτλο ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι, με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να έχει μάλιστα ένα παιχνίδι λιγότερο. Αυτό όμως δεν πτοεί τον τεχνικό των «πολιτών», καθώς, όπως τόνισε, είναι σίγουρος ότι οι «Μπλε» θα χάσουν βαθμούς στα εννιά παιχνίδι που τους απομένουν.

«Η Τσέλσι δεν είναι μηχανή ώστε να κερδίζει όλη την ώρα. Είμαι σίγουρος ότι μέχρι το τέλος της σεζόν θα χάσει βαθμούς. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να επιστρέψουμε στις καλές μας εμφανίσεις και να κερδίζουμε τα παιχνίδια μας», ήταν τα λόγια του Χιλιανού προπονητή που στη συνέχεια επισήμανε ότι η ομάδα του πρέπει να κερδίσει όλα της τα παιχνίδια, προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για τον τίτλο.

«Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε όλα μας τα παιχνίδια, ίσως μπορούμε να επιστρέψουμε στην κορυφή. Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, καθώς πρέπει να χάσει βαθμούς η Τσέλσι, όμως από την πλευρά μας, πρέπει να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x