Ιταλία

Πελεγκρίνι ο εκλεκτός για τη Μίλαν

Έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Μάνουελ Πελεγκρίνι για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία από το ερχόμενο καλοκαίρι είναι η Μίλαν.

Στη Μίλαν σκέφτονται πολύ σοβαρά να έρθουν σε επαφή με τον Μάνουελ Πελεγκρίνι και να του προτείνουν να κάτσει στον πάγκο της ομάδας από τη νέα σεζόν. Πριν λίγες εβδομάδες ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου και ο Κρίστιαν Μπρόκι ανέλαβε να την κοουτσάρει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzeta dello sport» είναι δεδομένο ότι οι άνθρωποι των «ροσονέρι» θέλουν να κλείσουν κάποιον τεχνικό όσο πιο γρήγορα γίνεται. Τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι εξετάζεται πολύ σοβαρά η πρόσληψη του τεχνικού της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι φαίνεται να είναι έτοιμος να πουλήσει τις μετοχές του σε ανθρώπους που προέρχονται από την Κίνα, αλλά θέλει πριν γίνει η συμφωνία να έχει βρει προπονητή για την ομάδα. Υπάρχει μία πιθανότητα να συνεχίσει ο ίδιος και του χρόνου να διαχειρίζεται τον σύλλογο, μέχρι δηλαδή οι νέοι επενδυτές να μάθουν περισσότερα πράγματα για το ποδόσφαιρο στην Ιταλία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πελεγκρίνι θα αποχωρήσει από τον αγγλικό σύλλογο μετά το τέλος τρέχουσας σεζόν, καθώς υπάρχει συμφωνία εδώ και καιρό με τον Πεπ Γκουαρδιόλα για να αναλάβει τους «Πολίτες».

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x