Stoiximan Super League

Πελεγκρίνο, αλλιώς… Λεμονής στον Ολυμπιακό

Τη θετική απάντηση του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο φαίνεται πως περιμένουν εντός της εβδομάδας στον Ολυμπιακό, διαφορετικά οι Πειραιώτες θα προχωρήσουν τη λύση του Τάκη Λεμονή για να μη χαθεί άλλος χρόνος.

Στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό όσον αφορά το θέμα προπονητή, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να έχουν ψηλά στη λίστα τους δύο περιπτώσεις από την Ισπανία και στη συνέχεια να έχουν σταντ-μπάι δύο ακόμη από την εγχώρια αγορά.

Οι Πειραιώτες έχουν προτεραιότητα τον Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο ο οποίος σήμερα με την Αλαβές αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Αν ο 46χρονος τεχνικός δεν απαντήσει θετικά, τότε οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις. Ίσως να ενδιαφερθούν πιο... θερμά για τον Χάβι Γκράθια ο οποίος αναμένεται σήμερα να μείνει ελεύθερος από την Ρουμπίν Καζάν.

Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μείνει –τελικά- ο Τάκης Λεμονής ο οποίος είναι ο κύριος εκφραστής των άλλων επιλογών που έχουν στο μυαλό τους οι ερυθρόλευκοι στην περίπτωση που ο Πελεγκρίνο απαντήσει αρνητικά.

Στη λίστα είναι πάντα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με σαφώς λιγότερες πιθανότητες, ενώ σχετικά με τον Κρίστιανσεν, ενδιαφέρον υπάρχει αλλά όχι τόσο θερμό...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x