Κύπελλο Ελλάδας

Πέλκας: «Αυτό είναι μόνο η αρχή»

Ο Δημήτρης Πέλκας προαναγγέλλει νέους τίτλους για τον ΠΑΟΚ.

Τους συντελεστές για την κατάκτηση του Κυπέλλου ευχαρίστησε ο Δημήτρης Πέλκας τονίζοντας πως αυτή η επιτυχία είναι η αρχή για ακόμη περισσότερες στο μέλλον.

«Έγινε το back to back και κλείνει η χρονιά όπως έπρεπε !!! Συγχαρητήρια σε όλο το κόσμο που βρέθηκε δίπλα μας, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για όλη την φετινή προσπάθεια, του φυσικοθεραπευτές, τους φροντιστές τους αφανείς ήρωες με λίγα λόγια που καθημερινά μας στηρίζουν και μας παρέχουν τα ΠΑΝΤΑ και φυσικά στον πρόεδρο μας που ήταν πάλι δίπλα μας άσχετα αν δεν μπορούσε να είναι στο γήπεδο!!! Υ.Γ Κι αυτό είναι μόνο η αρχή!!!!!», ανέφερε στο Instagram.

Εγινε το back to back και κλείνει η χρονια οπως επρεπε !!! Συγχαρητηρια σε ολο το κοσμο που βρέθηκε διπλα μας,συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια για ολη την φετινή προσπαθεια,του φυσικοθεραπευτές,τους φροντιστές τους αφανείς ήρωες με λιγα λόγια που καθημερινά μας στηρίζουν και μας παρέχουν τα ΠΑΝΤΑ και φυσικά στον πρόεδρο μας που ηταν παλι διπλα μας ασχετα αν δεν μπορουσε να ειναι στο γηπεδο!!! Υ.Γ Κι αυτο ειναι μονο η αρχη!!!!!

A post shared by Dimitrispelkas (@dimitrispelkas) on

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x