Stoiximan Super League

Πέλκας: «Δεν με φοβίζει κάτι, είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω»

Έτοιμος να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες και να γίνει ηγέτης του ΠΑΟΚ εμφανίζεται ο Δημήτρης Πέλκας, τονίζοντας ότι δεν τον φοβίζει κάτι.

Την πίστη του στις δυνατότητες του εξέφρασε ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο MVP και Best Goal της 14ης αγωνιστικής της Super League για την παρουσία του στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό της περασμένης Κυριακής.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δήλωσε έτοιμος να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες που υπάρχουν για τον ίδιο, επισημαίνοντας ότι δεν τον φοβίζει κάτι.

Αναλυτικά μίλξησε για:

-τα βραβεία που κατέκτησε: «Μου άρεσε πολύ που κέρδισα δύο βραβεία. Προσπαθώ να βελτιώνομαι συνεχώς, να βοηθάω την ομάδα να κερδίσει. Είναι ακόμα καλύτερα να βοηθάω τα μέγιστα όπως το προηγούμενο παιχνίδι».

-το πρώτο γκολ με τον Παναθηναικό και να ήταν το ωραιότερο που έχει πετύχει: «Ηταν ένα όμορφο γκολ, μια έμπνευση της στιγμής. Και με τη Μπρόντμπι είχα βάλει ένα όμορφο γκολ. Το χάρηκα πάρα πολύ».

-τη μάχη του τίτλου και για το αν μπορεί ο ίδιος να γίνει ο ηγέτης αυτής της ομάδας: «Είναι πολύ καλό που κερδίσαμε ντέρμπι μέσα στην Τούμπα. Το ξέρουμε όλοι ότι πάμε για τον τίτλο, φαίνεται ξεκάθαρα ότι είμαστε στα τρία φαβορί. Από την πρώτη φορά που φόρεσα το περιβραχιόνιο, είπα ότι το σημαντικό είναι να δείξω ότι το αξίζω να το δείξω μέσα στο γήπεδο. Αυτό προσπαθώ, είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω. Δε με φοβίζει κάτι. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να ανεβαίνω συνεχώς».

-το ματς με τον Πλατανιά: «Για να έχουν αξία οι δύο προηγούμενες νίκες, πρέπει να κερδίσουμε αύριο. Είμαστε φουλ συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να είμαστε 1000% έτοιμοι και πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x