Κύπελλο Ελλάδας

Πέλκας: «Το πιο ιστορικό Κύπελλο γιατί κάναμε νταμπλ, ελπίζω να το σηκώσω ως αρχηγός πολλές φορές»

Μοναδική χαρακτήρισε ο Δημήτρης Πέλκας την εμπειρία του να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Κυπέλλου όντας αρχηγός του ΠΑΟΚ, ενώ έδωσε το έναυσμα για του χρόνου και ευχαρίστησε τον Στέλιο Μαλεζά.

Παρέμβαση στις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννούλη έκανε ο Δημήτρης Πέλκας, με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ να μιλάει κι αυτός για το πως βίωσε την κατάκτηση του φετινού Κυπέλλου, έχοντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο στο μπράτσο!

Παράλληλα, έκανε λόγο για… γούρι, στην αποχώρησή του από το γήπεδο αλλά και ιστορικό τρόπαιο, καθώς συνδυάστηκε με νταμπλ, ενώ αναφέρθηκε και στην παραχώρηση του Στέλιου Μαλεζά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέλκας στην κάμερα της Cosmote TV:

Για την 21η ασίστ του: «Το πιο σημαντικό ήταν που κερδίσαμε, έδωσα τα πάντα όπως και όλοι μας. Ήταν η πρώτη φορά μου ως αρχηγός, κάτι μοναδικό. Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να κάνουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ χαρούμενο, αυτούς που ήρθαν μαζί μας και αυτούς που μας περιμένουν στην Θεσσαλονίκη».

Για την εμπειρία του να σηκώσει το Κύπελλο ως αρχηγός: «Είναι η πρώτη φορά που το σηκώνω, ελπίζω να το κάνω ξανά πολλές φορές και τα επόμενα χρόνια».

Για το αν είναι πιο σημαντικό αυτό το Κύπελλο από τα προηγούμενα: «Είναι σίγουρα γιατί κάναμε το νταμπλ. Παίξαμε σε έναν τελικό με VAR για να μην υπάρχει καμία αμφισβήτηση και είναι το πιο ιστορικό γιατί κάναμε το νταμπλ».

Για τον τραυματισμό στο πόδι του: «Είναι καλά το πόδι μου. Βγήκα γιατί το έχουμε σαν… γούρι. Το έκανε και ο Βιεΐρίνια όταν ήταν αρχηγός και πήραμε τίτλο! Ευχαριστώ τον Στέλιο Μαλεζά που με άφησε ως αρχηγός να σηκώσω εγώ πρώτος το Κύπελλο. Τον ευχαριστώ που μου έδωσε την ευκαιρία να το σηκώσω, είναι η ψυχή της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x