Αγγλία

«Πέπε εσείς; Φαν Χάαλ εμείς!»

Η αυτοσαρκαστική αντίδραση των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο άκουσμα της απόκτησης του Γκουαρντιόλα από την Σίτι είναι τουλάχιστον απολαυστική!

Δεν τους φτάνει που η ομάδα παίζει βαρετό ποδόσφαιρο (μέχρι και ο Λουίς Φαν Χάαλ το έχει παραδεχθεί). Δεν τους φτάνει που ο Ολλανδός δεν λέει να το κουνήσει από το Ολντ Τράφορντ. Δεν τους φτάνει που κινδυνεύουν να μείνουν εκτός 4αδας και φυσικά εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Έρχεται και η Σίτι να ανακοινώσει πως από το καλοκαίρι ο Πέπε Γκουαρντιόλα αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας από τα χέρια του Μανουέλ Πελεγκρίνι.
Τι να κάνουν και οι οπαδοί; Έπιασαν το Twitter και άρχισαν να λένε τον πόνο τους. Το φλεγματικό βρετανικό χιούμορ κυλάει στο αίμα τους όμως, εκφράζεται ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές:
«Ούτως ή άλλως δεν τον θέλαμε!»




Η αντίδραση των οπαδών όταν έμαθαν τα νέα για τον Γκουαρντιόλα



«Αναμφίβολα ο Γκουαρντιόλα είναι προπονητής παγκόσμιας κλάσης. Αλλά ο Φαν Χάαλ έχει κάτι που ο Πέπε δεν θα αποκτήσει ποτέ. Φράντζα»



«Ιδρώνουν (από αγωνία) οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γ. Πρέπει να σκέφτονται “Η Σίτι έχει τον Γκουαρντιόλα. Κι εμείς το αντίδοτο για την αϋπνία».



«Τα νέα από την Σίτι θα πανικοβάλλουν τόσο τον Εντ Γούντγουαρντ που θα αντικαταστήσει τον Φαν Χάαλ με τον… Τζο Κινίαρ!»

inner


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x