Champions League

Πέπε: «Ο αποκλεισμός δεν θα είναι αποτυχία»

Όνειρο αποτελεί για τη Ρεάλ Μαδρίτης η παρουσία της σε ένν δεύτερο συνεχόμενο τελικό Champions League, σύμφωνα με τον Πέπε, ο οποίος, όμως, τόνισε ότι ένας αποκλεισμός δεν θα είναι αποτυχία.

Να αγωνιστούν σε έναν τελικό Champions League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ονειρεύονται οι παίκτες της Ρεάλ, σύμφωνα με τον Πέπε.

Η «βασίλισσα» αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Γιουβέντους στον πρώτο ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τον Πορτογάλο στόπερ να τονίζει ότι δεν θα είναι αποτυχία για την ομάδα του αν αποκλειστεί.

«Ονειρευόμαστε να παίξουμε σε ένα ακόμη τελικό. Πρέπει να το κάνουμε για το μεγαλείο αυτού του συλλόγου. Όμως, δεν θα είναι αποτυχία αν αποκλειστούμε. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας και ξέρουμε πόσο σοβαρή πρόκληση έχουμε εδώ», είπε ο 32χρονος που επισήμανε τη δυσκολία του να αγωνίζεσαι στην έδρα των «μπιανκονέρι».

«Είναι δύσκολο να αγωνίζεσαι στο Τορίνο και, σε αυτή τη φάση του Champions League, δεν υπάρχουν φαβορί. Θα είναι μία δύσκολη αναμέτρηση ενάντια σε μία ομάδα που θα προσπαθήσει τόσο να αμυνθεί καλά, όσο και να σκοράρει χάρη στην καλή επίθεση που έχει», ήταν τα λόγια του αμυντικού των «μερένχες» που, στη συνέχεια, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κάρλος Τέβες.

«Ο Τέβες είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη ποιότητα. Χρειάζεται πραγματικά μεγάλη προσπάθεια για του πάρεις την μπάλα. Παλεύει πολύ στο γήπεδο και δεν παίζει μόνος του. Έχει δίπλα του και άλλους καλούς παίκτες, όπως ο Γιορέντε και ο Μοράτα», ανέφερε ο Πορτογάλος διεθνής που, τέλος, εξέφρασε τη χαρά του που θα συναντήσει τον πρώην συμπαίκτη του, Άλβαρο Μοράτα.

«Θα ήταν ωραίο να αντιμετωπίσουμε τον Μοράτα. Έχω μεγάλη αγάπη γι’ αυτόν και την οικογένειά του και έχω τη χαρά να τον συναντήσω σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x